Ražničí s marinádovou šťávou
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 8 719 kJ / 2 084 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 162,22 g |
Tuky | 105,57 g |
Vláknina | 56,70 g |
Cholesterol | 350 mg |
Sodík | 2,82 g |
Sůl | 6,50 g |
Sacharidy | 108,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Šťáva je moc dobrá, maso měkoučké a podávala jsem s pečenými bramborami v troubě na kmínu, česneku a osolené. Každý si může dát na špejli ingredience jaké má rád, nebo zrovna doma.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 1. 2015 14:36
11. 1. 2015 22:33
30. 11. 2012 16:00
30. 11. 2012 15:02
25. 11. 2012 20:37
To není banalita, to je kultura (anebo nekultura?).
24. 11. 2012 17:52
24. 11. 2012 13:25
Bibinko,věřím,že jste si pochutnali,mňam
24. 11. 2012 11:06
23. 11. 2012 21:00
23. 11. 2012 20:43
23. 11. 2012 20:24
23. 11. 2012 19:45
23. 11. 2012 18:57
23. 11. 2012 18:11
23. 11. 2012 17:35
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 1 hodinou
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Právě bylo uvařeno:
Koláče po babičce
pechulike uvařila před 1 hodinou
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 3 hodinami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 4 hodinami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 4 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 11 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 14 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 14 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 15 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 17 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 17 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Přemek Forejt slibuje, že uvaří v každé domácnosti: Naučím tě neskutečný vychytávky, říká slavný šéfkuchař
10 pravidel péče o rebarboru: Jak sklízet silné a chutné řapíky
Jak správně zalévat rajčata a kam je na balkoně či terase umístit: Pozor na severní stranu, déšť i denní dobu pro zalévání
Další recepty
Tématické fráze: ražnici naložené ražničí ražniči recept maso na ražničí naložené maso na ražničí recept ražniči naloženi masa na ražniči jak nalozit maso na ražniči nalozene raznici marináda na ražniči z kýty recept na ražničí ražniči na špejli do trouby moje ražniči ražniči z lososa recepty ražničí maso na raznici jak naložit přírodní ražniči naložit maso na ražniči smetanove brambory a ražnici dusene raznici
Suroviny: kýta vepřová, slanina anglická, salám vysočina, paprika čerstvá červená, cibule, rajče cherry, víno hroznové, máslo, petrželka, olej, sůl, česnek, olej, omáčka worcesterová, protlak rajčatový, citron
Ražničí s marinádovou šťávou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LWOr
15 názorů