Hovězí s kyselými okurkami -podle tchýňky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 389 kJ / 1 049 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 124,24 g |
Tuky | 51,06 g |
Vláknina | 3,16 g |
Cholesterol | 361 mg |
Sodík | 1,10 g |
Sůl | 2,65 g |
Sacharidy | 22,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Já našla zbylé kvašáky a muž si vzpomněl, že mamka dělala skvělou omáčku, takže pomohl s překladem a měl pravdu, je skvělá, po odležení bude ještě lepší.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 10. 2018 15:43
S rýží také chutná skvělé, mňamka
30. 11. 2012 23:09
S kvašáky je to moc fajn mňamka
30. 11. 2012 14:59
to bude dobrota
30. 11. 2012 11:02
Díky moc
Andrejko, dnes se vynasnažím vyfotit i na talíři
Pipre: Jani, hm vidíš, dobrý nápad s tím restíkem, já se držela receptu, protože moc s kyselými okurkami nevařím, neb u nás se spapaj hned za syrova nebo v salátu (na vánoce), ale zkusím je orestovat, protože asi budu dělat častěji, když už jsem muže donutila k překladu prý no a čerstvé kvašáky kypěj v kvašáku
Andrejko, dnes se vynasnažím vyfotit i na talíři
Pipre: Jani, hm vidíš, dobrý nápad s tím restíkem, já se držela receptu, protože moc s kyselými okurkami nevařím, neb u nás se spapaj hned za syrova nebo v salátu (na vánoce), ale zkusím je orestovat, protože asi budu dělat častěji, když už jsem muže donutila k překladu prý no a čerstvé kvašáky kypěj v kvašáku
30. 11. 2012 10:52
Každý rok si naložím velkou sklenici kvašáků a používám je na vaření, mají naprosto odlišnou chuť než "ála" Znojmo. Recept se mi moc líbí
30. 11. 2012 09:41
Já jsem třeba zvyklá podle maminky okurky před vložením do omáčky ještě orestovat na másle. Jinak s kvašáky to může mít zajímavou chuť, vyzkouším
30. 11. 2012 09:14
Ladi, bude to určo dobré. Na talířku by fotečka nebyla?
30. 11. 2012 04:36
Frantiska:jejda, díky, opraveno
29. 11. 2012 22:49
Miluju Znojemskou a tohle bude suprové,s tou smetanou.
Ladi,ty máš,ale tchýňku.
Kvašáky dejte ke konci vaření,ještě před smetanou.
Ladi,ty máš,ale tchýňku.
Kvašáky dejte ke konci vaření,ještě před smetanou.
29. 11. 2012 22:23
a kdy dame ty kvasaky? nejak je tam nemuzu najit :)
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 6 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 8 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 8 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 10 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 10 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Andělsky nadýchaný perník
Drahomirakotlanova uvařila před 1 minutou
Extra rychlé lívance
Zuzanka A uvařila před 4 minutami
Zelný salát aneb falešná treska
Janet.P uvařila před 9 minutami
Nakládaný hermelín I
Sima1 uvařila před 10 minutami
Pastýřská pomazánka se smetanou
tara23 uvařila před 19 minutami
Peřinková buchta s pudinkem
LucieLP uvařila před 2 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Katerina98 uvařila před 4 hodinami
Brambory dušené na másle
Robyjika uvařila před 4 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Madleova uvařila před 4 hodinami
Kapustová polévka s červenou řepou
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Hit internetu: Upekli jsme arašídové vafle jen ze dvou ingrediencí. Byly krásně nadýchané a zvenku křupavé
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: hovezi s okurkou hovězí s kyselou okurkou hovězí s okurkami hovězí plátky s okurkou hovězí maso s okurkou omáčka s kyselou okurkou veprove s kyselou okurkou hovězí na okurkách hovězí maso s kyselou okurkou hovězí plátky recepty s kyselou okurkou vepřové maso s kyselou okurkou maso s kyselou okurkou hovězí maso s okurkami bílá omáčka s kyselíma okurkama recep-guláš s kyselými okurkami veprove na kyselych okurkach recept hovězí s okurkou bila omáčka s kyselou okurkou vepřové s kysanou okurkou omáčka s kyselýma okurkama
Suroviny: maso hovězí, cibule bílá, česnek, pepř, sůl, hořčice pikantní, okurky sterilované, libeček, pepř, sůl, smetana kysaná, smetana sladká
Hovězí s kyselými okurkami -podle tchýňky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WoJQ
10 názorů