Svíčková na hrubo
Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Energie | 19 690 kJ / 4 706 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 281,63 g |
Tuky | 315,71 g |
Vláknina | 81,02 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 5,21 g |
Sůl | 12,51 g |
Sacharidy | 145,76 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Pokud se zelenina nerozmixuje, je omáčka chuťově zajímavá. Jako na způsob chalupářské svíčkové.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 12. 2012 20:26
7. 12. 2012 20:56
7. 12. 2012 20:34
pěkně popsaný recept, já svíčkou dělám hodně podobně. Pochutnala bych si
7. 12. 2012 19:14
aisha: zkusím.. ráda zkouším nové, nepoznané
7. 12. 2012 18:47
aisha: já zas perníkem zahušťuju výhradně rajskou omáčku
7. 12. 2012 18:47
rebeka: Zkus to, je to moc dobre..
7. 12. 2012 18:45
aisha: perníkem, jo to jsem nedávno taky slyšela, že se do scvíčkové přidává perník, ale ještě jsem to nezkoušela.. všechno v životě se má zkusit, proč ne
7. 12. 2012 18:44
Delam hodne podobne, jen pecu pomaleji a dele, hotovou zeleninu propasiruji (nemusi se lovit kulicky), zahustuji jemne strouhanym pernikem..posilam bodik!
7. 12. 2012 18:33
Na mě je tenhle recept moooc složitý, já ti udělám “svickovou“ klidně z vepřového a za hodinku, říkám jí “Bratislavská svíčková“, protože Br.je z plecka ale zelenina je ta samá, jako na svickovou, akorát že zelenina zůstává v kostickach(nepasiruje se) a je tam navíc hrášek.
7. 12. 2012 18:08
Hned jsem dostala chuť na svíčkovou
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 17 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 20 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 23 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Právě bylo uvařeno:
Naložené ředkvičky
Zizalinka uvařila před 8 hodinami
Cibulovo - podmáslový chleba
Liborec uvařila před 9 hodinami
Kuře na zelí (kysaném)
veeraa uvařila před 9 hodinami
Jednoduché punčové řezy
michaelabur uvařila před 10 hodinami
Zmrzlina ze zavařených meruněk
slunicka uvařila před 10 hodinami
Libečková polévka
Jasol uvařila před 10 hodinami
Jednoduchý jahodový dort
LenkaHaas uvařila před 11 hodinami
Dýňová polévka se zázvorem a kari
Akninah uvařila před 13 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou
petula177 uvařila před 13 hodinami
Kuřecí s chřestem na cidru
Fitulka uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalý omáčkový základ podle Viléma Vrabce: Recept a postup českého šéfkuchaře zajistí perfektní výsledek
Jak začlenit syrovátku do našeho jídelníčku? Zdravá potravina vzniká při výrobě sýra a hodí se do smoothie i pečiva
Mezi nejkrásnější interiéry roku patří i pražská kavárna Kofínno nebo restaurace Marie B s tajemným menu
Další recepty
Tématické fráze: nalozeni masa na svickovou naložení svíčkové jak naložit maso na svíčkovou jak odstranit hořkost z omáčky servírování svíčkové naložit maso na svičkovou jak odstranit horkost omacky svíčková naložení jak odstranit hořkost jak odstranit hořkost z guláše židovská svíčková naložení svíčková naložené maso na svíčkovou jak odstranit hořkost v omáčce svíčková servírování chalupářská svíčková jak odstranit hořkost z pokrmu naložení na svíčkovou servírování svíčkové na smetaně jak odstranit hořkost z jídla
Suroviny: hovězí zadní, sůl, pepř, slanina, mrkev, petržel, celer, cibule, tymián, bobkový list, pepř černý, koření nové koření, jalovec, citron, cukr, smetana zakysaná, mléko, smetana ke šlehání, brusinky, citron, šlehačka
Svíčková na hrubo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xLDq
10 názorů