Marlenka jednoduchá, výborná
Lahodný dortík inspirovaný arménskou recepturou si podmaní každého, kdo má rád sladké. Pláty medového korpusu jsou promazané lahodným máslovým krémem a celý moučník korunuje vrstva sekaných oříšků.
Suroviny pro 1 kus
1 kus
Nutriční hodnoty
Energie | 33 878 kJ / 8 097 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 120,90 g |
Tuky | 474,58 g |
Vláknina | 20,70 g |
Cholesterol | 1,96 g |
Sodík | 7,16 g |
Sůl | 1,23 g |
Sacharidy | 825,24 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Já použila rumové aroma smíchané s vodou místo rumu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 11. 2013 16:10
25. 9. 2013 08:37
16. 9. 2013 16:56
16. 9. 2013 16:54
10. 9. 2013 08:52
29. 6. 2013 15:38
9. 6. 2013 11:13
28. 5. 2013 15:51
3. 3. 2013 23:00
3. 3. 2013 22:59
3. 3. 2013 22:59
3. 3. 2013 22:58
3. 3. 2013 22:56
3. 3. 2013 22:55
3. 3. 2013 00:54
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 15 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 17 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 18 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 20 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 6 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 7 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 9 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 9 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 9 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 9 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 10 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 11 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 12 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na to, aby těsto bylo nadýchané? Šest tipů na oblíbená kypřidla pro dokonalé moučníky
Jaký cukr je na pečení nejlepší? A kam který použít? Záleží na druhu těsta, do nepečeného je práškový cukr jasnou volbou
Jak správně skladovat vejce? Do mrazáku patří jedině rozšlehaná
Další recepty
Tématické fráze: marlenka na plech marlenka recept marlenka recept na plech minibazar vaření a pečení recept na marlenku jednoduchý medovník na plech recept na marlenku na plech marlenka recept marlenka domaci marlenka marlenka recept original marlenky recept marlenka top recepty marlenka recepty recept marlenka original orechova marlenka recepty marlenka top recepty marlenka mimibazar marlenka jednoduché dětské recepty
Suroviny: máslo, cukr krystal, mouka hladká, med, soda jedlá, mléko, vejce, mléko, cukr krystal, krupice dětská, máslo, salko, ořechy, rum
Marlenka jednoduchá, výborná
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XVZ5
50 názorů