Italská rajčatová polévka
Polévka s chutí léta a Itálie, to je rajčatový krém. Čím zralejší rajčata použijete, tím lepší polévka bude. Základní verzi lze doplnit třeba opečenými krutony, lžící creme fraiche, ale použít lze i drobné těstoviny nebo sýr.
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 5 402 kJ / 1 291 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,73 g |
Tuky | 65,41 g |
Vláknina | 35,71 g |
Cholesterol | 36 mg |
Sodík | 155 mg |
Sůl | 0,12 g |
Sacharidy | 136,53 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 10. 2023 14:25
18. 10. 2014 09:36
10. 7. 2013 13:16
30. 5. 2013 09:19
30. 5. 2013 00:20
2. 4. 2013 19:01
2. 4. 2013 18:59
9. 2. 2013 13:12
9. 2. 2013 13:11
21. 12. 2012 20:23
20. 8. 2012 11:30
3. 7. 2012 10:19
14. 6. 2012 12:40
2. 4. 2012 20:23
23. 2. 2012 20:05
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mrkvové muffiny s kokosem
Přidáno před 14 hodinami
Houbová omáčka s hovězím masem
Přidáno před 14 hodinami
Pánský štrůdl boubelák
Přidáno před 17 hodinami
Smažená rýže zero waste
Přidáno před 17 hodinami
Řízky naruby podle "Receptáře"
Přidáno před 17 hodinami
Toustové smaženky
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Bublanina s jogurtem
Gudrunka uvařila před 1 hodinou
Hrnkový dort
Anetjjl uvařila před 9 hodinami
Kuřecí špízy
gabikka uvařila před 12 hodinami
Sekaná
.Bramburka. uvařila před 14 hodinami
Jednoduchý, rychlý chléb, kynutý v ošatce
Babka1964 uvařila před 15 hodinami
Buchta Himálaje
Luciik. uvařila před 16 hodinami
Špagety s kečupovou omáčkou
domca.t.98 uvařila před 19 hodinami
Čočkovo-kroupová polévka s houbami
Gottfried uvařila před 20 hodinami
Šunkofleky
Morrigan123 uvařila před 20 hodinami
Koprová omáčka z mléka
Uciela uvařil před 21 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Historie rajčat: V 18. století se jimi otrávilo několik aristokratů, v roce 1893 kvůli rajským jablkům dokonce zasedal Nejvyšší soud
Holka u plotny radí: Domácí jahodová zmrzlina jen ze dvou surovin skvěle chutná a na přípravu stačí pouze mixér
Pasta a basta! Jak uvařit těstoviny jako Ital? Fíglem je dát je do vody ve správný okamžik a pak ihned zamíchat. Co ještě nepodcenit?
Další recepty
Tématické fráze: tomatová polévka prava italska rajska polevka recept na rajčatovou polévku italska rajska polevka s parmazanem tomatová polévka pohlreich tomatová polévka recept italská polévka minestrone pohlreich rajská polévka recept recept na italskou polevku rajská polévka z čerstvých rajčat tomatová polévka s parmazánem rajská polévka pohlreich recept tomatová polévka pravá tomatová polévka výborná italská rajčatová omáčka tomatová polévka s bazalkou pravá italská minestrone pravá rajská polévka rajcatova polevka podle pohlreicha tomatová polívka
Suroviny: olej, cibule, česnek, rajče, vývar masový, sůl, pepř mletý, cukr, bazalka čerstvá, tymián, smetana, rýže, sýr strouhaný
Italská rajčatová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/aMA
30 názorů