Rib eye steak s omáčkou z pečeného česneku (medium - medium rare)
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 365 kJ / 326 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,60 g |
Tuky | 16,86 g |
Vláknina | 12,60 g |
Cholesterol | 54 mg |
Sodík | 78 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 32,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Čas pečení musíte vždy přizpůsobit výšce masa.
Pro ty, kteří začínají se steaky, je ve fotopostupu i jak vypadá vysoký roštěnec a steak z něho. (nechci samozřejmě poučovat zkušené kuchaře a kuchařky, ale třeba se to bude někomu hodit :-))
Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 8. 2013 05:59
Taky nemám žádné zkušenosti se steaky. Vždy je lepší napsat recept podrobně a doložit fotopostupem, protože zkušenému kuchaři to vadit nemusí a začátečník recept nepřeskočí, aby našel jiný, s podrobnějším postupem. za sebe moc chválím i fotku s masem vcelku, a pak plátek přímo na jednu porci.
2. 8. 2013 23:33
Díky všem
2. 8. 2013 23:32
Anna Kocikova:Drahuško, není člověk, který neumí připravit steak, je jen člověk, který to nezkusí
2. 8. 2013 23:13
Delas mi chute, takovy krasny rostenec..a steak vypada hodne dobre..
2. 8. 2013 22:42
Krásný recept
2. 8. 2013 17:48
To se Ti povedlo
2. 8. 2013 17:11
BožeAndrííí,co mi to dělášTy víš,že já steak neumím připravita tak bych si dalaVypadá to báječně
2. 8. 2013 16:55
2. 8. 2013 16:40
Jitkas to vyjádřila beze zbytku.
2. 8. 2013 16:30
Perfektni a dokonale !!
2. 8. 2013 16:27
Nejlepší hovězí, co znám - pokud se umí dobře připravit - a to ty umíš excelentně
2. 8. 2013 14:46
Cocoska: přípravou steaků jsem se také zabývala, tak pokud Andrejka dovolí, přidávám odkaz, kde je toho o nich hodně a dosti podrobně napsáno:
http://www.toprecepty.cz/df_forum.php?forum=2293
http://www.toprecepty.cz/df_forum.php?forum=2293
2. 8. 2013 14:02
Mě se to hodí velice, co se týká steaků jsem totální analfabet ocením úplně všechny postřehy, pro někoho naprosto samozřejmé věci..boduji a ukládáma krásně nafoceno, jako vždy
2. 8. 2013 13:55
Andrejko, toto vidět můj "dietář", tak ho trefí šlak, měli jsme koupený vysoký roštěnec za tímto účelem, on mezitím skončil v nemocnici a maso v mraznici, tak toto mu raději nebudu ani ukazovat a posílám 2. bod jako hrom
2. 8. 2013 13:53
Mňam, to je teda chuťovka
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bezlepkové ovesné lívanečky s banánem
Přidáno před 6 hodinami
Cizrnové kari s brokolicí a rajčaty
Přidáno před 7 hodinami
Mrkvové muffiny s kokosem
Přidáno před 21 hodinami
Houbová omáčka s hovězím masem
Přidáno před 22 hodinami
Pánský štrůdl boubelák
Přidáno 10. 6. 2024 14:49
Smažená rýže zero waste
Přidáno 10. 6. 2024 14:48
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí prsa s překvapením
malirka uvařila před 27 minutami
Cuketa s mrkví, řapíky a pórkem v kuskusu
Magdalena.Dobromila uvařila před 1 hodinou
Kuřecí játra v marinádě
PetraCy uvařila před 1 hodinou
Jednoduchý houbový guláš
Smirny uvařila před 2 hodinami
Burger z červené čočky
Majda07 uvařil před 2 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Petaja uvařil před 4 hodinami
Francouzské brambory
PokusOmyl uvařila před 4 hodinami
Křidélka pečená s novými bramborami
Lennulinka uvařila před 5 hodinami
Gratinovaná cuketa s brambory
Petaja uvařila před 5 hodinami
Kuřecí prsa s omáčkou
Bizon52 uvařila před 5 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: rib eye steak recept rib eye steak ribeye steak rib eye steak recepty ryb eye steak příprava rib eye steaku omáčka z pečeného česneku příprava rib eye steak hovězí steak medium rib eye steak priprava hovězí rib eye steak maso medium ryb eye peceni steaku jak nejlépe připravit steak rib steak rib eye recept na rib eye steak recepty rib eye steak pomalu pečený vysoký roštěnec
Suroviny: roštěnec hovězí vysoký, česnek, šalvěj, pepř zelený sterilovaný, máslo, smetana na vaření, sůl hrubozrnná, pepř mletý
Rib eye steak s omáčkou z pečeného česneku (medium - medium rare)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Dxkq
45 názorů