Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Suroviny pro 1
1
1 kilogram hotového těsta
Nutriční hodnoty
Energie | 1 391 kJ / 332 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,16 g |
Tuky | 15,87 g |
Vláknina | 10,20 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 3,42 g |
Sůl | 8,42 g |
Sacharidy | 20,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Hotové noky jsou lehce “oslizlé“ :) ale chutné a hezky barevné.
Noky, které nespotřebujeme, můžeme zamrazit.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 11. 2013 18:30
Lidka:Liduško,semínka jdou velice lehko oddělit od dužiny.Pak se v cedníku pořádně propláchnou a dají se usušit.Poté se můžou na pánvi v troše oleje opražit,nebou konzumovat jen tak
Nikina:Díky
Nikina:Díky
5. 11. 2013 18:11
Napíšete mi někdo, jak čistíte dýňová semínka? Loupání je hrozné. Děkuji.
3. 11. 2013 09:01
Drahouši, ty jsi normální kouzelník, přiznej se Krásné to máš a ta barvička - radost pohledět
2. 11. 2013 16:43
Děvčata díky
31. 10. 2013 22:27
31. 10. 2013 21:25
Ty jsou překrásné
31. 10. 2013 19:53
zizala:Jaruško moc děkuji
A holky omlouvám se Vám za ty"hokly"v předešlém komentáři.
A holky omlouvám se Vám za ty"hokly"v předešlém komentáři.
31. 10. 2013 18:57
Krásný originální recept a moc pěkně nafocený
31. 10. 2013 18:26
Hokly moje zlatéani nevíte,jak jste mě potěšily svými hezkými komentíkyMoc Vám všem děkuji
Bibinka:Janinko,vyzkoušej to klidně s tím patisonem a aby těsto nebylo bledé,tak do něj přidej trošku kurkumy,čtvrt nebo půl lžičky,podle toho kolik těsta by jsi dělala.Já jsem k uvařeným bramborám tu dýni dávala syrovou.Proto jsem na hladinu vyplavané tvary nechala ještě nějakou dobu provařit,aby i ta dýně byla hotová.
Měla jsem v plánu,kdyby to nebylo jedlé,že to všechno projedu ponorným mixérem,osmahnu slaninu s cibulkou a předělám to na nějakou"omáčku"Asi jsem poděs,ale do záchodu by to nešlo
magdalenka:Magduško,posledně jsi u mých křupavých placiček měla dotaz,co se semínkytak jsem našla suroviny,co k sobě pasovaly a byla moc príma polévka
Irrena:Irenko,tak to je škodamohla jsi ji dát tředa pod maso,nebo podusit se smetanou...Děvčata tady mají hodně receptů
Bibinka:Janinko,vyzkoušej to klidně s tím patisonem a aby těsto nebylo bledé,tak do něj přidej trošku kurkumy,čtvrt nebo půl lžičky,podle toho kolik těsta by jsi dělala.Já jsem k uvařeným bramborám tu dýni dávala syrovou.Proto jsem na hladinu vyplavané tvary nechala ještě nějakou dobu provařit,aby i ta dýně byla hotová.
Měla jsem v plánu,kdyby to nebylo jedlé,že to všechno projedu ponorným mixérem,osmahnu slaninu s cibulkou a předělám to na nějakou"omáčku"Asi jsem poděs,ale do záchodu by to nešlo
magdalenka:Magduško,posledně jsi u mých křupavých placiček měla dotaz,co se semínkytak jsem našla suroviny,co k sobě pasovaly a byla moc príma polévka
Irrena:Irenko,tak to je škodamohla jsi ji dát tředa pod maso,nebo podusit se smetanou...Děvčata tady mají hodně receptů
31. 10. 2013 18:17
No ty jsi "diabol" - co ty s tou dýní všechno nevymyslíš
31. 10. 2013 17:58
Sledujem tvoje kúzla v kuchyni...
31. 10. 2013 17:29
Aničko máš super nápady škoda že jsem půlku dýně vyhodila, už jsem nevěděla co s ní
31. 10. 2013 17:07
Aničko, Ty jsi chytrá hlavička, souhlasím s holkama, jsi kouzelnice, máš zase pěkný nápad a hned vím, co s dýní,kouká na mne už delší dobu a tak na víkend je to výborný tip
31. 10. 2013 16:00
přesně moje slova napsala už Yanull
31. 10. 2013 15:58
Aninko, zase si mi dala skřítka do hlavy, chtěla jsem si k té omáčce z ořezu s patisonem udělat dnes bramborové placky a tak nevím zda neudělat tyto noky, ale nemám dýni, tak by musely být bez ní a to už nebudou tak krásně barevné Dávám ti 6.bod
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Uzené stehno v kolínkách
Přidáno před 5 hodinami
Mandlové šneky
Přidáno před 17 hodinami
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno před 18 hodinami
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno před 20 hodinami
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Jablkové buchtičky
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Právě bylo uvařeno:
Jarní křupavý salát
clova uvařila před 6 hodinami
Sváteční koláčky
hkleslova@seznam.cz uvařil před 6 hodinami
Vepřové na žampionech, kari a smetaně
RenKa73 uvařila před 8 hodinami
Chřest s jahodami a mozzarelou
bludicky uvařila před 8 hodinami
Zeleninové lívanečky
vendyb uvařila před 8 hodinami
Toastová pizza v troubě
Duchy29 uvařila před 8 hodinami
Rybízovo-jogurtový koktejl
jankohrasko uvařila před 9 hodinami
Oříškovočokoládové sušenky
PunkyLucik uvařila před 9 hodinami
Sekaná v anglické slanině
eliskac uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak pěstovat novozélandský špenát, čtyřboč. Způsoby jeho využití
Očistit dýni a připravit ji k další úpravě zvládne podle našeho videa každý. Cenná surovina se hodí pro mnoho skvělých pokrmů
Kde mají v Praze nejlepší skořicové šneky a kolik stojí? Vítězem je nuselská pekárna, ale nezklamal ani šnek za 44 Kč na Jiřáku
Další recepty
Tématické fráze: dýňové noky dýnové noky recept noky z dyne dýňové nočky dýňové knedlíky bramborovodýňové noky noky dyňové dýnové recepty dýnové noky-recept bramborové špecle recept bramborové špecle knedlíky a noky noky s dýní recept na dýňové noky bramborovo dýnové knedlíky noky příloha špecle bramborové noky jako příloha bramborové špecle recepty bramborovodýňové noky recept dýňové bramboráky
Suroviny: dýně hokkaido, mouka polohrubá, krupice dětská, vejce, bylinky, petrželka, kerblík, sůl, voda
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ArBp
19 názorů