Vynikající žemlovka, jako dort
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 25 374 kJ / 6 065 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 95,50 g |
Tuky | 186,83 g |
Vláknina | 37,45 g |
Cholesterol | 1,06 g |
Sodík | 2,71 g |
Sůl | 6,40 g |
Sacharidy | 981,55 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Na tuto žemlovku lze použít více druhů ovoce, ale já mám vyzkoušené, že z meruněk je nejlepší a žemlovka se podobá vynikajícímu zákusku. Co mám tento recept, jinou žemlovku už nedělám.
Recept mám asi 10 let od mé známé z bývalého bydliště. Foto dodám, jen co ho udělám.
¨Nechte si chutnat!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 9. 2013 11:13
4. 10. 2010 21:16
4. 10. 2010 20:45
24. 1. 2010 12:23
24. 1. 2010 09:26
3. 1. 2010 21:30
12. 6. 2009 09:57
12. 6. 2009 09:43
5. 6. 2009 17:59
29. 4. 2009 21:12
29. 4. 2009 16:56
22. 2. 2009 19:18
20. 2. 2009 10:27
20. 2. 2009 10:24
19. 2. 2009 23:00
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Lososová frittata
Moanka uvařila před 16 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 31 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak upéct nejlepší žemlovku, která chutná jako od babičky. Jednoduché, levné a rychlé jídlo z jednoho pekáče
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Další recepty
Tématické fráze: žemlovka nejlepší recept zemlovka recept recept na žemlovku nejlepsi zemlovka žemlovka výborná žemlovka luxusní žemlovka žemlovka s pudinkem dietní žemlovka top recepty žemlovka vynikající recepty recept žemlovka žemlovka s meruňkami jak udelat žemlovku recepty na žemlovku žemlovka s jablky a pudinkem jak na zemlovku recepty žemlovka dort notebook postup dort jako kytara postup pečení
Suroviny: rohlík, cukr vanilkový, mléko, pudink, cukr krystal, cukr krystal, kompot meruňkový, ořechy vlašské, pudink vanilkový, máslo, kůra citronová, vejce, strouhanka, máslo
Vynikající žemlovka, jako dort
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDZk
24 názorů