Zapékané těstoviny s květákem a brynzou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 12 066 kJ / 2 884 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 155,31 g |
Tuky | 127,21 g |
Vláknina | 10,15 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 3,41 g |
Sůl | 8,66 g |
Sacharidy | 274,37 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 8. 2014 12:56
5. 8. 2014 12:12
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 14 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 16 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 17 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 19 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 5 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 6 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 8 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 8 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 8 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 8 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 9 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 10 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 11 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak zahustit polévky, zlepšit jejich chuť a zvýšit výživnost? Skvěle je doplní nudle, noky, knedlíčky, kapání, svítky či krutony
Zavařování v horkovzdušné troubě je jednodušší než v hrnci. Naučíme vás správný postup
Zdeněk Pohlreich v průběhu let: Od kuchařského učně až po televizní hvězdu a špičkového šéfkuchaře
Další recepty
Tématické fráze: zapečené těstoviny s brynzou kolínka s brynzou brynzové zapékané těstoviny teatoviny s brinzou recepty z brynzy zapékaný květák s těstovinami brynza recepty zapečene těstoviny s květakem zapečené těstoviny z květakem zapeceny karfiol s bryndzou testoviny zapečené s brynzou zapečené nudle s květákem recepty s brynzou testoviny s bryndzou testoviny zapekane s brinzou rezance s brynzou těstoviny s květákem
Suroviny: těstoviny nudle, květák, brynza, smetana zakysaná, sýr uzený, vejce, sůl, pepř bílý mletý, olej, pažitka
Zapékané těstoviny s květákem a brynzou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B7yn
2 názory