Prdelanka z nouze doma
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 708 kJ / 886 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,98 g |
Tuky | 66,17 g |
Vláknina | 13,20 g |
Cholesterol | 300 mg |
Sodík | 2,47 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 42,30 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 4. 2013 11:20
DANA : Samozřejmě.
11. 4. 2013 11:14
Jana Remkova:NIC HORŠÍHO JAK JÍDLO Z MRAZÁKU NENÍ.
6. 1. 2013 13:44
maris: děkuji, já mám taky v mrazáku prejt ještě z prasátka, ale i mraženou polévku. Je fajn ji někdy vyndat a nepřemýšlet, co vařitPokud to nevadí, použila bych tvé foto jako hlavní
6. 1. 2013 13:40
Jana Remkova: Jani, dnes jsem si udělala z jednoho jelítka - jen pro sebe, moc jsem si pochutnala, posílám bodík a fotku+
30. 12. 2010 19:55
Aničko..
30. 12. 2010 18:28
+12Dnes byla polévka k obědu a ještě se všichni nadnášíme
18. 12. 2010 23:36
Jiřko, klidně bys vystačila s rýží, ale pohanka je určitě taky dobrá. Proč ne?
18. 12. 2010 22:28
Koupila jsem jelita a doma zjistila že nemám kroupy ,tak mě napadlo,že dám do prdelačky pohanku a neprohloupila jsem...je výborná
6. 12. 2010 16:01
Mojmíre, příště vyzkouším i s tou jitrnicí, díky za nápad
6. 12. 2010 14:53
já též přidávám ještě na závěr česneku,ale jinak super+1
6. 12. 2010 14:45
Jooo, to je moje oblíbená! Zkuste přidat hned na začátku i jednu jitrničku nebo kousek jitrnicového prejtu - pak je to úplně geniální, krásně to dochutí, zmasití a zahustí No prostě mňaminka nejvyššího kalibru
29. 3. 2009 16:33
Taky ji dělám většinou z jelítek,kroupy přidávám,vývar taky,je to dobrota
29. 3. 2009 14:30
No, česnek taky dávám, ale tady mi nějak fakt nechyběl. Bylo to z domácího prejtu, ten byl super okořeněný, tak nebylo třeba. Merylas, já taky pokud nemám vývar, tak to dělám, jako ty.
29. 3. 2009 13:46
Jó a jak píše Vašek Fronek, určitě ještě česnek. Bez toho to nejde.
29. 3. 2009 13:45
Jani, prdelanku zbožňuji. Moc se mi líbí ten vývar z kostí. Polévka má skvělou chuť. Já jsem včera koupil prejt, ale polévku budu vařit až zítra, protože vývar dělám z 1/2 vepřové hlavy. Rypáček a líčko si dám s křenem a hořčicí. Vývar se zbytky masa použiji na prdelanku. Škoda, že nemůžu dát bodíky dva.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 15 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 17 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 19 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 20 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 20 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Vepřové na kmíně
Kava 2 uvařila před 16 minutami
Drožďové knedlíčky
Hanka68 uvařila před 24 minutami
Francouzská cibulačka
IvanDunda uvařila před 28 minutami
Nadýchaný piškotový korpus
Martina.Praskova uvařila před 30 minutami
Kuře na paprice
vervla uvařil před 38 minutami
Francouzské palačinky
MarinetteQueen3 uvařila před 1 hodinou
Kuřecí kung pao z letáku Albert
Mira74 uvařila před 1 hodinou
Hradecká pomazánka
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Putimské vepřové nudličky
tara23 uvařila před 1 hodinou
Výborné lasagne
adriana.dragounova@gmail.com uvařila před 1 hodinou
Další recepty
Tématické fráze: polévka z jelítkového prejtu polévka prdelanka domácí prdelanka prdelanka z jelita polévka z prejtu prdelanka z prejtu jelítkový prejt prdelanka polevka recepty na doma jelítkový prejt recept vareni krup vaření krup na zábíječku hovězí líčka recept prdelanka z jelit vyvar z veprovych kosti buchta na zabiječku jelitková polévka jak polévku z jelitkoveho prejtu prejt recept hovězí líčka
Suroviny: cibule, prejt, vývar, majoránka, pepř, sůl
Prdelanka z nouze doma
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r082
40 názorů