Jablečný závin s celozrnnou moukou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 12 918 kJ / 3 087 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,41 g |
Tuky | 110,17 g |
Vláknina | 30,10 g |
Cholesterol | 788 mg |
Sodík | 3,51 g |
Sůl | 8,67 g |
Sacharidy | 405,70 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Morušová marmeláda z domácí pekárny
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí maso s rajčatovo-paprikovou smetanovou omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Zapečené bagetky
Přidáno před 22 hodinami
Bulgur s opečenou zeleninou a žampiony
Přidáno 30. 5. 2024 11:15
Papriky plněné salátem s nakládanými tvarůžky
Přidáno 30. 5. 2024 10:16
Krevety s brokolicí a rýží
Přidáno 30. 5. 2024 08:30
Právě bylo uvařeno:
Zdravá špaldová buchta
Zanetk uvařil před 16 minutami
Drobenkový koláč s ovocem a posypkou
Franibald uvařila před 33 minutami
Bramborový guláš
tara23 uvařila před 1 hodinou
Bílá krémová česnečka
Veronika.Hrozna uvařila před 1 hodinou
Krkovička pro návštěvu
janela1 uvařila před 1 hodinou
Avokádová pomazánečka
jankohrasko uvařil před 1 hodinou
Bezový sirup
Fitulka uvařil před 1 hodinou
Makronky
Virtuous0112 uvařil před 3 hodinami
Tiramisu od Itala
Veronika.Hrozna uvařil před 5 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Doubnerka uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Jablka mají v kuchyni široké využití, od moučníků a sladkých jídel přes kombinace s masem po různé saláty
Jak hnojit rajčata: Správné postupy zajistí bohatou úrodu a zdravé rostliny po celou sezonu
Další recepty
Tématické fráze: závin z zitne mouky žitný štrudl štrúdl z celozrnné mouky štrůdl ze špaldové mouky celozrne jablečný štrůdl celozrnné mouky strudl z zitne celozrnné mouky štrůdl z žitné mouky kynuté těsto na závin z celozrnné mouky závin ze zitne mouky jablecny strudl z celozrnne mouky recept na štrúdl z celozrnné mouky jablecny strudl z kefíru závin že spádové špaldové mouky celozrnný štrůdl z ze žitné mouky štrůdl z celozrné špaldové mouky
Suroviny: mléko, vejce, rum, máslo, mouka hladká, mouka celozrnná žitná, sůl, cukr třtinový, droždí, jablko, cukr třtinový, skořice, rozinky, vejce
Jablečný závin s celozrnnou moukou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AgY9
0 názorů