Hovězí po burgundsku z pomalého hrnce
Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Energie | 3 825 kJ / 914 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 140,49 g |
Tuky | 12,00 g |
Vláknina | 11,30 g |
Cholesterol | 282 mg |
Sodík | 388 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 26,27 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 2. 2016 23:40
4. 2. 2016 13:51
4. 2. 2016 02:47
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 1 hodinou
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 4 hodinami
Morušová marmeláda z domácí pekárny
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí maso s rajčatovo-paprikovou smetanovou omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Zapečené bagetky
Přidáno 30. 5. 2024 13:47
Bulgur s opečenou zeleninou a žampiony
Přidáno 30. 5. 2024 11:15
Právě bylo uvařeno:
Segedínský guláš
kachlicka77 uvařil před 1 hodinou
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Moanka uvařil před 1 hodinou
Hrachová polévka z uzených žeber
Brusinka12 uvařila před 1 hodinou
Citronová bábovka babeta
Elaineeeming uvařila před 2 hodinami
Jednoduchá bublanina
Darmina uvařila před 2 hodinami
Krupičková polévka
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Polévkové koření z libečku
Kveta58 uvařila před 4 hodinami
Zdravá špaldová buchta
Zanetk uvařil před 5 hodinami
Drobenkový koláč s ovocem a posypkou
Franibald uvařila před 5 hodinami
Bramborový guláš
tara23 uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na závin kynutý pod vodou: Staročeský moučník má vláčné a nadýchané těsto, které můžeme libovolně naplnit
Jak hnojit rajčata: Správné postupy zajistí bohatou úrodu a zdravé rostliny po celou sezonu
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Další recepty
Tématické fráze: hovězí po burgundsku hovězí po burgunsku hovězí po burgundsku recept hovězí v pomalém hrnci hovězí na víně v pomalém hrnci telecí po burgundsku hovězí po burgunsku v pomalém hrnci hovězí pomalý hrnec hovězí po burgundsku v ph recept na hovezi po burgundsku jelení po burgundsku recepty pomalý hrnec hovezi zadni v pomalem hrnci burgundské hovězí recepty hovězí po burgundsku recept hovězi po burgundsku hovězí po burbunsku hovězí po burgundsku top recepty hovězí zadní pomalý hrnec hovězí zadní po burgundsku
Suroviny: hovězí zadní, cibule, protlak, víno červené, paprika čerstvá červená, mrkev, žampióny, rozmarýn, bobkový list, koření nové koření, sůl, pepř, vývar
Hovězí po burgundsku z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/plrX
3 názory