Džem z černého rybízu
Pokud máte přebytek černého rybízu, určitě z něj připravte tento skvělý džem. Má sladce pikantní chuť a nádhernou tmavou barvu. Využijete ho do moučníků nebo i jen tak na pečivo s máslem.
Suroviny pro 4 kusy
4 kusy
Množství na 4 skleničky
Nutriční hodnoty
Energie | 2 050 kJ / 490 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,00 g |
Tuky | 2,00 g |
Vláknina | 54,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 40 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 80,00 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 7. 2016 21:38
24. 7. 2016 08:55
Jako hlavní fotka u receptu by mělo být hotové jídlo - vyměň si to, prosím
24. 7. 2016 07:58
24. 7. 2016 07:28
Rovnako je zbytočné dávať do ríbezlí želírovací cukor. Ríbezle obsahujú toľko pektínu, že je zbytočné pridávať ďalší, lekvár stuhne, aj keď by nechcel.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 23 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Právě bylo uvařeno:
Koláče po babičce
pechulike uvařila před 36 minutami
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 2 hodinami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 3 hodinami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 3 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 11 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 13 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 14 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 14 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 16 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem: K výraznější chuti uzeného pomůže jeden trik a smažená cibulka jídlo doladí
Jak na to, aby se džem nekazil. Stačí se řídit jednoduchými pravidly a použít kvalitní ovoce
Bábovka Albert plněná tvarohem: Štavnatý a vláčný moučník dovedou k nadpozemské dokonalosti i speciálně upravené rozinky
Další recepty
Tématické fráze: černý rybíz marmelada marmeláda z černého rybízu jam z černého rybízu černý rybíz zavarovani cerneho rybizu černý rybíz recepty marmelada z cerneho rybizu recept černý rybíz jam černý rybízový džem recept recepty z cerneho rybizu zavařování černý rybíz černý rybíz zavarovani dzem z černého bezu jam z černého bezu jam z rybizu vyvareni sklenic vyvareni sklenic v troubě černý ríbíz marmeláda marmeláda z černého rybízu bez želírovacího cukru marmeláda černý rybíz
Suroviny: rybíz černý, cukr želírovací, kyselina citronová
Džem z černého rybízu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wqmm
4 názory