Jehněčí kýta na červeném víně a rozmarýnu
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 520 kJ / 1 797 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 168,27 g |
Tuky | 87,76 g |
Vláknina | 16,24 g |
Cholesterol | 624 mg |
Sodík | 623 mg |
Sůl | 1,44 g |
Sacharidy | 37,65 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 9. 2016 17:24
15. 9. 2016 21:50
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 3 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 21 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 23 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno 19. 5. 2024 11:19
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno 19. 5. 2024 10:00
Právě bylo uvařeno:
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
malami uvařila před 12 sekundami
Domácí rizoto
Karelka uvařil před 43 minutami
Přírodní vepřová kýta s kedlubnovým zelím a bramborovými knedlíky
Alex29 uvařila před 52 minutami
Krémová polévka z mrkve a fenyklu
BronislavaP uvařil před 1 hodinou
Šťavnatý citronový koláč
jakkuzzi uvařila před 1 hodinou
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
kimlo uvařil před 3 hodinami
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 12 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 13 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 15 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 15 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: jehneci kyta na vine jehnecí kýta na rozmarýnu jehněčí na víně jehněčí na červeném víně jehněčí kýta na červeném víně jak připravit jehněčí kýtu jehněčí kýta recept jehněčí kýta nejlepší recept jehněčí kýta jehněčí kýta se špenátem jehnečí na na červeném víně jehneci maso na červeném víně jehněčí kýta na pánvi pečené jehněčí maso na víně jehnečí kýta nejlepší recepty marinovana jehneci kyta priprava jehneci kyty recept na jehněčí na rozmarýnu jehneci gulas na vine jehnecí maso na červeném vínu
Suroviny: kýta jehněčí, česnek, rozmarýn, cibule, olej, víno červené, vývar, bobkový list
Jehněčí kýta na červeném víně a rozmarýnu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k0KE
2 názory