Jehněčí kýta na červeném víně
Správně připravené jehněčí maso je velmi jemné a chutná lahodně. Skvěle se hodí pro slavnostní příležitosti. Ochutnejte ho ve výborné kombinaci s kořenovou zeleninou, červeným vínem a voňavými bylinkami.
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 2 813 kJ / 672 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,21 g |
Tuky | 21,23 g |
Vláknina | 13,65 g |
Cholesterol | 64 mg |
Sodík | 158 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 39,80 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 3. 2014 20:37
11. 3. 2014 19:36
Ale krásný recept to je !
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 16 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 18 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 19 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 21 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 7 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 8 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 10 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 10 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 10 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 10 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 11 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 12 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 13 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Josef Maršálek upekl čokoládovou buchtu z batátů: Mramorovaná poleva doladí chuť hutného dezertu, říká cukrář
Desatero rad na téma jehněčí: Co vše potřebujete vědět, abyste přípravu jehněčího masa hravě zvládli
Vaření s vínem nebo přidání vína do pokrmu má svá pravidla. Jen tak víno předá ze sebe to nejlepší a jídlo skutečně pozdvihne
Další recepty
Tématické fráze: jehněčí na víně jehněčí kýta recept jehneci kyta jehněčí kýta s kostí recept jehněčí kýta na zelenině jehněčí kýta nejlepší recept jehněčí guláš z kýty jehněčí kýta s kostí jehněčí maso na víně jehneči kýta recepty jehněčí na kořenové zelenině jehneči na vině recept jehněčí recepty recept na jehneci kytu jehněčí kýta na kořenové zelenině recepty jehněčí kýta recept na jehněčí na víně jehněčí ragú na víně pečená jehněčí kýta na zelenině jehněčí na zelenině a víně
Suroviny: kýta jehněčí, víno červené suché, mrkev, petržel, celer, cibule, bylinky, máslo, protlak rajčatový, vývar hovězí, sůl, pepř mletý, olej olivový
Jehněčí kýta na červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PlBn
2 názory