Polévka z vepřových kostí s kapáním
Silný vývar z vepřových kostí s kapáním, vonící po libečku, přijde vhod v pošmurných zimních a podzimních dnech. Plný talíř horkého vývaru vás příjemně zahřeje, zasytí a může pomoci v boji s nachlazením.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 515 kJ / 362 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,98 g |
Tuky | 16,40 g |
Vláknina | 6,78 g |
Cholesterol | 285 mg |
Sodík | 146 mg |
Sůl | 0,31 g |
Sacharidy | 37,46 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Polévku dělám tak z 1,5 l vody, každý si musí suroviny přizpůsobit podle svého.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 4. 2023 07:25
5. 2. 2017 20:27
3. 2. 2017 16:57
27. 9. 2016 17:24
Chemie už v naší kuchyni nemá šanci.
A dík za názor.
26. 9. 2016 11:38
2. 6. 2014 16:05
Hani,bodíků bych dala vícprotože to nelze,tak Ti ťukám po pěti letech alespoň+4
4. 6. 2011 12:37
16. 7. 2009 14:19
16. 7. 2009 14:12
16. 7. 2009 14:07
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 6 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 7 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 13 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Právě bylo uvařeno:
Šlehačková bublanina
Beruna uvařila před 28 minutami
Meruňková marmeláda
LucietaTom uvařila před 1 hodinou
Kosmatice v banánovém těstíčku
Kava 2 uvařila před 1 hodinou
Palačinková roláda s tvarohem
Alena Cerna uvařila před 1 hodinou
Topinky s pikantní kuřecí směsí
KatkaCechova uvařila před 2 hodinami
Vepřová plec na hořčici
barypb uvařil před 2 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
IvanKoz uvařila před 4 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
kristeena uvařila před 4 hodinami
Kopřivový sirup
Hranolka12 uvařila před 5 hodinami
Cikánské řízky
Brabcak uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vývar z masa a kostí je základem polévek i omáček. Jak uvařit ten nejlepší vývar
Šlehaná feta je skvělý dip k čerstvé zelenině nebo ke krekrům. Snadno se připravuje a božsky chutná
Holka u plotny radí: Valašská kaše pápěnka je vylepšenou verzí obyčejné krupičky. Dokonalou chuť zajistí jeden krok navíc
Další recepty
Tématické fráze: polevka z veprovych kosti vepřová polevka z kosti polevka z veprove kosti polévka z kostí vepřová polévka kapání do polévky vepřové kosti vepřova polevka s kosti kapání do polévky video veprova polevka recept vývar z vepřové kosti vývar z vepřových kostí polevka s kosti polévka vepřová polévkové kapání polevka s veprovych kosti polevka s kapanim vepřové kosti polévka polévka z vepřového vývaru kapani
Suroviny: kosti vepřové, cibule, cibulka jarní, mouka hrubá, máslo, vejce, mrkev, celer, petržel, nať celerová, petrželka, libeček, koření polévkové, sůl, pepř mletý
Polévka z vepřových kostí s kapáním
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WnZg
10 názorů