Slavkovské roštěnky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 952 kJ / 2 140 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,18 g |
Tuky | 179,11 g |
Vláknina | 25,46 g |
Cholesterol | 201 mg |
Sodík | 2,95 g |
Sůl | 7,20 g |
Sacharidy | 75,21 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 8. 2010 08:08
receptík je prima stojí za vyzkoušení+1
12. 8. 2010 05:48
Tedy to je parádní recept
3. 11. 2009 19:53
Market, to je bomba, vracím se k receptům, které jsem dřív nestačila ani vidět
23. 7. 2009 20:02
Manžel má moc rád hrášek, ale raději čerstvý nebo mražený než sterilovaný, takže jsem dala mražený.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 18 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 20 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 22 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 23 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno 19. 5. 2024 08:11
Právě bylo uvařeno:
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
kimlo uvařil před 16 minutami
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 9 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 10 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 12 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 12 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 12 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 12 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 13 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 15 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Josef Maršálek upekl čokoládovou buchtu z batátů: Mramorovaná poleva doladí chuť hutného dezertu, říká cukrář
Čemu se říká slepé pečení? Předpečení korpusu z křehkého těsta za pomoci fazolí nebo hrachu
Další recepty
Tématické fráze: varime rostenky jak pripravit rostenku hovězí steak z roštěnce nejlepši roštenky vaříme roštěnku roštěnky v papiňáku roštěnky nejlepší roštěnka rostenky na hrášku vaříme roštěnou jak připravit roštěnky slavkovske maso měkké roštěnky pečená roštěnka rostenky po francouzsku slavkovská hovězí roštěná vaříme hovězí roštěnky pečené roštěnky recept na měkké roštěnky nejlepsi rostena
Suroviny: roštěná hovězí, olej, párky, slanina, máslo, cibule, paprika sušená sladká, paprika čerstvá červená, hrášek, mouka hladká, vývar, pepř, sůl
Slavkovské roštěnky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mGn
4 názory