Čokoládovo-tvarohový přelud
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 20 499 kJ / 4 899 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,22 g |
Tuky | 209,99 g |
Vláknina | 17,25 g |
Cholesterol | 852 mg |
Sodík | 632 mg |
Sůl | 2,04 g |
Sacharidy | 639,51 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Marmeládu jsem měla domácí meruňkovou. Moučník je díky tvarohu krásně vláčný. Nejlepší je jíst přelud ještě horký. Kdo chce, může zdobit šlehačkou.
hrnek = 250 ml
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 16 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Bábovka bez vajec a bez mléka
Roman111 uvařila před 1 hodinou
Zapečené kotlety se smetanou a hořčicí
babice uvařila před 2 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 5 hodinami
Rebarborový koláč s tvarohem
Matea uvařila před 5 hodinami
Cuketovo - vločkové placičky se sýrem
Matea uvařila před 5 hodinami
Ořechový dort s brusinkovou šlehačkou (bez mouky)
Matea uvařila před 5 hodinami
Majonéza bez vajec
svobi9 uvařila před 6 hodinami
Pečené uzené koleno
Martas_U uvařila před 6 hodinami
Uzené pečené koleno
Martas_U uvařila před 6 hodinami
Těsto na buchtu v koláčové formě
MMishicka uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Čokoládový fondán pro začátečníky: Luxusní dezert si připravíte i sami
Bábovka Albert plněná tvarohem: Štavnatý a vláčný moučník dovedou k nadpozemské dokonalosti i speciálně upravené rozinky
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem: K výraznější chuti uzeného pomůže jeden trik a smažená cibulka jídlo doladí
Další recepty
Suroviny: vejce, mouka hladká, olej, mléko, tvaroh plnotučný, cukr, kakao, cukr vanilkový, prášek do pečiva, marmeláda, čokoláda hořká, máslo, mléko
Čokoládovo-tvarohový přelud
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qyV7
0 názorů