Moskevský boršč
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 8 258 kJ / 1 974 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 231,48 g |
Tuky | 74,86 g |
Vláknina | 17,90 g |
Cholesterol | 453 mg |
Sodík | 792 mg |
Sůl | 1,75 g |
Sacharidy | 85,78 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 12. 2021 09:28
13. 12. 2021 19:16
9. 12. 2021 18:04
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 11 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 11 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno před 23 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 1 hodinou
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 1 hodinou
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 1 hodinou
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 3 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 3 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 3 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 4 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Okina uvařila před 4 hodinami
Nadýchané věnečky (50 ks)
Alhana uvařila před 5 hodinami
Cikánský řízek
eliskac uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Jak připravit sirup z bezových květů zastudena: Kromě bezu stačí jen citron, cukr a správný postup
Náš život s celiakií: Upekla jsem mandlový koláč podle receptu Josefa Maršálka. Áňa z něj byla nadšená
Další recepty
Suroviny: maso hovězí, kost, řepa červená, zelí, protlak rajčatový, cibule, mrkev, máslo, cukr, bobkový list, pepř celý, mouka hladká, nožička vepřová, smetana zakysaná
Moskevský boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NQjm
3 názory