Tagliatelle s žampióny, ovesnou smetanou, bazalkou a pistáciemi
Pokud patříte mezi milovníky italské pasty pak musíte vyzkoušet tento recept na tagliatelle s restovanými žampiony, ovoněné bazalkou a pistáciemi s omáčkou z ovesné smetany. Spárujte pokrm s dobrým vínem a získáte skvělou večeři pro dva.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 570 kJ / 853 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,80 g |
Tuky | 17,82 g |
Vláknina | 18,64 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,62 g |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 137,10 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 10. 2023 14:24
16. 9. 2023 15:32
23. 10. 2022 08:08
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Papriky plněné salátem s nakládanými tvarůžky
Přidáno před 52 minutami
Krevety s brokolicí a rýží
Přidáno před 2 hodinami
Kosmatice s domácí borůvkovou marmeládou a kysanou smetanou
Přidáno před 17 hodinami
Jemná hrachová "nastavovaná" kaše s bylinkami
Přidáno před 20 hodinami
Rychlý hot dog
Přidáno 29. 5. 2024 08:30
Pečený rolovaný bůček s dušenou kapustou
Přidáno 29. 5. 2024 08:17
Právě bylo uvařeno:
Afrika řezy
Kattyy uvařil před 14 minutami
Domácí pribináček zaxy
Marcela0123 uvařila před 1 hodinou
Pribináček od Ládi Hrušky
Marcela0123 uvařila před 1 hodinou
Řízky extra křupavé
SimonaTr uvařila před 1 hodinou
Kuřecí prsa Kung pao s mandlemi
Helenakuk uvařila před 2 hodinami
Čokoládový mug cake
hahaha uvařila před 4 hodinami
Kefírové lívance II
Ladkaslunce uvařila před 5 hodinami
Pytel peněz
Fitulka uvařila před 9 hodinami
Paštika z kuřecích jater
Fitulka uvařila před 11 hodinami
Další recepty
Suroviny: tagliatelle, smetana ovesná, žampióny, bazalka čerstvá, ořechy pistácie, mouka rýžová, olej olivový extra virgin, šťáva citronová, kmín mletý, pepř mletý, sůl
Tagliatelle s žampióny, ovesnou smetanou, bazalkou a pistáciemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkZWW
Tagliatelle se sušenými rajčaty s žampiony
Michaela.Koc
Recept ještě nebyl hodnocen (0×)