Zeleninová směs k rýži nebo těstovinám
Zeleninová směs má v naší kuchyni velmi široké možnosti uplatnění. Můžeme jí podávat s přílohou jako hlavní jídlo nebo jí použít jako základ pod maso. Zcela jistě jí oceníme i v zimě jako zavařený polotovar .
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 076 kJ / 257 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,63 g |
Tuky | 11,21 g |
Vláknina | 12,74 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,03 g |
Sůl | 4,75 g |
Sacharidy | 25,05 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zeleninu můžeme měnit dle chuti, místo brokolice dám rajčata a zavařuji ve větším množství pro syna na zimu. Do poloviny jsem ještě přidala dušené lesní hoiuby.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 8. 2023 13:36
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 12 hodinami
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno před 14 hodinami
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno před 17 hodinami
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno 13. 5. 2024 13:41
Právě bylo uvařeno:
Zapečené těstoviny s mletým masem
Lvicus uvařil před 2 hodinami
Kuřecí kousky se žampiony a porkem
Elivet uvařila před 3 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Mamhladik uvařila před 3 hodinami
Nejlepší koblihy, jaké znám
Mamhladik uvařila před 3 hodinami
Cheesecake - jednoduchý, pravý
Mamhladik uvařil před 3 hodinami
Drožďová pomazánka podle Matyska
VarilaMysicka uvařila před 3 hodinami
Pudinková bábovka bez mouky
Aneleh81 uvařil před 3 hodinami
Vepřové na česneku
Pavel Jobanek uvařila před 6 hodinami
Knedlíky houskové hrnečkové, vařené v mikrovlnce
Hello Doly uvařila před 6 hodinami
Hlíva pečená s bramborami na smetaně
KatkaCechova uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zeleninové hořčice: Skvěle se hodí k teplým uzeninám, při grilování i jako základ dipů
Jak na chleba ve vajíčku? Aby byl perfektní, potřebujeme dobře ochucená vajíčka a správně rozehřátý olej
Zeleninové „kostky“ skvěle dochutí vývar či omáčku: Připravené je máte během okamžiku a jsou úplně bez chemie
Další recepty
Suroviny: olej olivový, cibule, česnek, zázvor čerstvý, mrkev, cuketa, brokolice, lilek, omáčka chilli sladká, omáčka sojová sladká, sojová omáčka světlá, ocet rýžový, škrob, voda, cibulka
Zeleninová směs k rýži nebo těstovinám
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJpP6
1 názor