Ančkine hrozno
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 477 kJ / 353 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,50 g |
Tuky | 2,00 g |
Vláknina | 10,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 35 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 75,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 9. 2014 22:05
gmptop: hezké - jak recept, tak i tvá milá vtipná reakce
8. 9. 2014 18:37
gmptop:
8. 9. 2014 17:10
gmptop:
8. 9. 2014 16:14
maris:...záleží na úhlu pohledu. Od vily jsou na Vinohradech a vod Botiče v Nuslích. O územních požadavcích Vršovců nemluvě..
Pan vrchní to tam v té vinárně vyřešil šalamounsky, podává víno z Rakous. A když jsme u Rakouska, nemuselo mu být, pře sto lety jen ouzko, mohlo mu být i "hrozno" viz Slovník spisovného jazyka českého II str. 98.
Pan vrchní to tam v té vinárně vyřešil šalamounsky, podává víno z Rakous. A když jsme u Rakouska, nemuselo mu být, pře sto lety jen ouzko, mohlo mu být i "hrozno" viz Slovník spisovného jazyka českého II str. 98.
5. 9. 2014 10:13
maris: Náš poněkud zvláštní asistent, co přednášel lexikologii a stylistiku, velice bděl nad tím, abychom používali český jazyk správně. Byl to velepyšný Šumperák a prsil se tím, že tam u nich, kde žije, je nejčistší čeština. Pak se vrátil z oběd a pochvaloval si, že si dal k obědu řízek a okurek a ještě se stihnul podívat do botů, kde výhodně nakoupil
5. 9. 2014 09:42
gmptop: ani na Vinohradech není problém - v Grébovce jsou vinice
5. 9. 2014 08:59
je hrozno ukrutno ?: Hrozno se potkává na vinohradech. Na Vinohradech už to problém. Zrovna tak 330 km východně od Hradu chodíme s důvěrou do doktora i do řeznika. Z čehož se nám Vinohradec osype a už se mnou nikdá nepromluví :D
5. 9. 2014 00:42
re: Variantou je zalít hrozno nálevem z feferonů......v češtině slovo hrozno neexistuje, česky se říká hrozny.
Ale možná si mažete chléb másalou.
Ale možná si mažete chléb másalou.
21. 9. 2011 21:28
+
8. 9. 2011 15:04
Zajímavá chuť,pusa pálí jak sto čertů ale moc dobréfoto a+10
11. 2. 2010 15:53
Aký krásny recept! Kombináciu sladkého a pikantného si neviem predstaviť, asi by to chcelo vyskúšať...napriek tomu posielam bodíka!
P.S. Tá fotka v profile je aktuálna?
P.S. Tá fotka v profile je aktuálna?
4. 2. 2010 13:02
Kombinaci sladkého a ostrého mám ráda, počínaje chilli omáčkou, přes čokoládu s feferonkami. Ten meloun už jsem jedla, hroznové víno zkusím, až bude sezóna
4. 2. 2010 10:47
Já si to umim představit moc dobře, protože dělám už hodně let a máme moc rádi podobně naložený meloun
http://www.toprecepty.cz/recept/6890-meloun--s-fef...
Miloš, díky za recept+
http://www.toprecepty.cz/recept/6890-meloun--s-fef...
Miloš, díky za recept+
4. 2. 2010 09:44
Něco podobného už jsem ochutnala a bylo to výborné-sladké a ostré.Doporučuji jako přílohu k hermelínu.Miloši
4. 2. 2010 09:43
teda já si to neumím představit tu chuť, chtělo by to vzoreček
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kedlubnový salát
Přidáno před 4 hodinami
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 5 hodinami
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno před 17 hodinami
Gyóza knedlíčky
Přidáno před 19 hodinami
Jogurtový chlebíček
Přidáno před 19 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Vepřová plec po Bakoňsku
OstravskyOtec uvařil před 11 minutami
Maminčina ořechová bábovka
jana.mit uvařila před 18 minutami
Zeleninová polévka s cizrnou
Lennulinka uvařila před 44 minutami
Čevapčiči podle retro receptu
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Hovězí v žampiónech s brokolicí
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 1 hodinou
Duhový dort
Andreass uvařila před 2 hodinami
Brokolicová polévka se sýrem a smetanou
Fitulka uvařil před 2 hodinami
Silný slepičí vývar s nudlemi
.Bramburka. uvařila před 2 hodinami
Vídeňské brambory
obrovav uvařila před 2 hodinami
Zeleninová polévka s domácími nudličkami
ffrenciss666 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
„Když nemáte kečup, dejte tam hořčici“ aneb Jak se proměňovala česká gastronomie během třiceti let existence TV Nova
Vinnou révu můžeme pěstovat i na zahradách ve výšce do 500 m. n. m. V kuchyni využijeme listy i hrozny
„Na povrchu klouzavý a uvnitř kyprý a vláčný….“ Jak vypadá knedlík a jak nok? Film Pelíšky nabídl před 25 lety jasnou odpověď
Další recepty
Tématické fráze: hrozno jak naložit hroznové víno hroznové víno recepty hrozno recepty recepty z hroznového vína hroznové víno-zavařenina hroznove vino s feferonkou hrozno recept zavarenina z hroznového vina hroznová zavařenina hroznove čatní jak nalozit domaci vino naložit vino recept na vino z hrozna recepty hrozno zavařeniny hrozno zavařené hrozno kozí rohy s hrozny hroznové víno zavařenina hrozno foto
Suroviny: víno hroznové, feferonka, deko
Ančkine hrozno
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XLZo
15 názorů