Americká buchta s jablky
Recept ještě nebyl hodnocenUpečte s námi výbornou americkou buchtu s jablky a ořechy. Je šťavnatá, lahodná a velmi rychlá na přípravu, do které můžete zapojit i děti. Buchtu po upečení polijte…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Upečte s námi výbornou americkou buchtu s jablky a ořechy. Je šťavnatá, lahodná a velmi rychlá na přípravu, do které můžete zapojit i děti. Buchtu po upečení polijte…
Máte chuť na závin, ale chcete vyzkoušet jiné těsto, než listové? Máme pro vás tip na skvělé kynuté těsto, které je vláčné, voňavé a můžete ho použít pro sladké i slané…
Ochutnejte tento výborný koláč, který je díky jogurtu v těstě opravdu vláčný. Na vrstvu těsta nanesete tvarohovou náplň s pudinkovým práškem a jablky a na závěr vše…
Obrácený jablečný koláč už patří mezi klasické moučníky, nic překvapivého. Ale co když ho po upečení znovu obrátíme a doplníme pudinkovým krémem a strouhanou čokoládou?…
Zbožňujete vůni trdelníku a sbíhají se vám sliny pokaždé, když jdete kolem stánku? Upéct domácí trdelník není složité, ale zabere to čas i práci. My pro vás máme…
Med a ořechy tvoří dokonalou kombinaci, která nikdy neomrzí. Tentokrát zkuste tyto dvě suroviny použít v jednoduchém moučníku. Pláty medového těsta, ořechová krusta a…
Ochutnejte tyto krásně vypadající řezy, které ozdobí váš sváteční stůl. Kakaové těsto pokryté vrstvami vanilkového krému a vrstvou kakaových sušenek s kokosem, ovoníte…
Copak tady tak nádherně voní? No přeci náš jablečný koláč s ořechy. Upečte si podle jednoduchého receptu vláčný moučník, na kterém si pochutná třeba rodina k snídani…
Nenechte se zmást výčtem ingrediencí. Pár základních, ale opravdu kvalitních surovin. Přesně to vám stačí, abyste vykouzlili fantastické marokánky, které doplní váš…
Nadýchaný dezert, který si oblíbil sám rakouský císař František Josef. Řeč je samozřejmě o císařském trhanci. Náš recept nabízí rovnou dvě verze, jedna s hruškami,…
Vatikánský chléb je takovým tajemným rytířem mezi koláči či perníky. Nikdo pořádně neví, kde se vzal. Jíst ho můžete kdykoli, ale péct byste ho měli jen jedenkrát za…
Jednoduchý moučník, kde vše smícháme jen vařečkou v jedné míse. Ananas dodá moučníku zajímavou exotickou chuť a vůni. Tvarohová náplň moučník provlhčí a zjemní. Zcela…
Pokud vám zbylo několik bílků a nechcete je dávat do mrazáku, upečte z nich lahodný moučník, na kterém si pochutná celá rodina. Elegantní bábovka vonící po oříšcích…
Potřebujete se vyhnout vajíčkům a mléku? Nezoufejte. Vyzkoušejte tuto bábovku, která chutná skvěle a je připravená z pár surovin. Podle chuti můžete přidat oříšky nebo…
Recept na bábovku, která vás dokonale naladí na pohodový den. Díky medu a kefíru je vláčná a spojení oříšků a skořice ji dělá chuťově výjimečnou. Výborné pohoštění pro…
Banány patří mezi jedny z nejoblíbenějších druhů ovoce na světě. Postupně, co banán dozrává se škrob přeměňuje na cukr. Proto ho je možno použít místo mouky i místo…
Tyhle křehké tvarohové taštičky jsou přímo kouzelné díky své bleskové přípravě a výborné chuti. Vystačíte si s několika základními surovinami a díky tvarohu budou vláčné…
Hrnkový recept bez vážení vám nabízí snadnou variantu mrkvového dortu s ořechy. Mrkev dodá moučníku vláčnost, ořechy předají svou typickou chuť. Pokud použijete…
Červenou řepu okrájíme a nastrouháme najemno. Přidáme 3 vejce, olej, cukr, ořechy, kakao a mouku s práškem do pečiva. Vymícháme těsto - jde to krásně vařečkou.Koláčovou…
Máslo s cukrem utřeme, přidáme za stálého míchání vejce. Banány rozmačkáme vidličkou, společně s kůrou a šťávou přidáme do vaječné pěny. Čokoládu smícháme s moukou,…
Jednoduchý moučník, který voní podzimem a chutná výborně. Spojení skořice, jablek a ořechů v každém kousku vás potěší kdykoliv zasednete ke stolu s rodinou nebo k…
Vejce smícháme s cukrem, přilejeme olej. V míse smícháme mouku s práškem do pečiva a přidáváme k vejcím s cukrem a olejem....nakonec přilejeme mléko a promícháme. (v…
Nemusíte být mistr cukrář, abyste si připravil skvělé karamelové řezy. Postačí Vám k tomu troška zkušeností s pečením a skvělý recept, který právě přinášíme. Pusťte se…
Bábovkovou formu důkladně vymažeme tukem a vysypeme hrubou moukou. Troubu necháme v dostatečném předstihu předehřát na 175 °C.Vejce s cukrem ušleháme do pěny a poté…
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Dagmar Pecková se podělila o recept na skvělého králíka a říká: Na sociálních sítích baví lidi víc můj „žvanec“, než má tvorba
Milujeme retro! Kuchyně našich babiček a maminek zdobily remoska, cibulák i hliníkové příbory, stále je používáme
5 zaručených tipů, jak si uchovat libeček na zimu: Vydrží v mrazáku, sušený, naložený v oleji nebo jako součást domácí „vegety“