Vlámská karbonáda
Recept ještě nebyl hodnocenNakrájíme slaninu na plátky zhruba 4 mm silné a aby byly cca 15 cm dlouhé. Překrojíme je napůl, takže budeme mít 12 kousků slaniny.Maso nakrájíme na kostky zhruba 3-4…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Nakrájíme slaninu na plátky zhruba 4 mm silné a aby byly cca 15 cm dlouhé. Překrojíme je napůl, takže budeme mít 12 kousků slaniny.Maso nakrájíme na kostky zhruba 3-4…
Nakrájíme slaninu na plátky zhruba 4 mm silné a aby byly cca 15 cm dlouhé. Překrojíme je napůl, takže budeme mít 12 kousků slaniny.Maso nakrájíme na kostky zhruba 3-4…
Jarní polévky jsou zpravidla plné zeleniny a skvělé chuti. V tomto receptu přinášíme po česneku lehce pikantní květákovou polévku s bramborami a bylinkami. Je rychlá,…
Dýně: Dýni rozpůlíme, vydlabeme semínka, a nakrájíme na centimetrové proužky. Ty pak oloupeme. Plech vyložíme pečicím papírem, poklademe jej dýní, kterou osolíme,…
Roládky z vepřové kýty jsou plněné uzeninami a proužky papriky s mrkví, které dělají zajímavou strukturu na řezu. Jako přílohu k nim podáváme dušenou kedluben na másle a…
Rýži uvaříme, vidličkou nakypříme a necháme vychladnout.Zeleninu očistíme a nakrájíme na větší kousky, cuketu odložíme stranou. Dáme do mísy, přidáme rozpůlené stroužky…
Postup k Salátové misce: Drůbeží maso položíme na list salátu, poklademe uzeným sýrem a dáme do MT 1 minut, aby sýr roztál. Obložíme čerstvým salátem a rajčaty.Postup…
Zapneme troubu na cca 200°C.Spodek pekáče vysypeme nahrubo nakrájenou cibulí a třemi stroužky česneku pokrájenými na plátky.Do misky vyloupneme upečené stroužky, trochu…
Ingredience na marinádu smícháme. Kuřecí kousky omyjeme, osušíme, ze všech stran pomažeme marinádou, naskládáme do pečící nádoby, do které jsme narovnali plátky másla a…
Na Boží hod velikonoční se dle tradic k obědu peče jehněčí. Spousta z nás se jehněčímu vyhýbá pro jeho specifickou vůni. Pokud ale maso dobře očistíte a dostatečně…
Na Boží hod velikonoční se dle tradic k obědu peče jehněčí. Spousta z nás se jehněčímu vyhýbá pro jeho specifickou vůni. Pokud ale maso dobře očistíte a dostatečně…
Kotletky upravíme tak, aby vzhledově část kosti byla bez masa.Připravíme marinádu, kde smícháme veškeré ingredience a polijeme tím připravené maso v míse. Přidáme…
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Barevné dny Velikonoc: Proč je pondělí modré a sobota bílá? A kdy zadělat na mazanec?
Jídelní rozmary slavných: Charlie Chaplin miloval obyčejné palačinky a tenhle slaný koláč s hovězím masem
Zelené kulaté zobání ze zahrádky: Hrášky nesmí chybět v žádné zahradě, ale dají se dobře pěstovat i na balkoně