Bramborovou kaši můžeme různými způsoby dochutit, aby byla ještě lepší. Vyzkoušejte různé varianty
Bramborová kaše je oblíbená mezi dětmi i dospělými. Před podáváním ji lze ještě zajímavě vylepšit a doplnit. Bude pak mít velmi dobrou, někdy i pikantní a více výraznou chuť.
Bramborovou kaši podáváme často k řízkům nebo karbanátkům. Někdo má rád hrubší, jiný hladší úpravu. Příprava kaše není složitá, na postup při jejím vaření se zaměřuje náš další článek:
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Čím dochutit bramborovou kaši
- Můžeme přidat jemně nakrájený libeček, kaši s ním už pouze zamícháme, ale již nevaříme.
- Kaše bude mít výraznou chuť, když přidáme trochu najemno nastrouhaného křenu.
- Pikantní chuť získáme přidáním malého množství hořčice. Vybereme takovou, která nám svou chutí nejlépe vyhovuje.
- Kdo má rád česnek, přidá si ho jemně rozmačkaný.
- O dobrou chuť se postará také listová petrželka - stačí jí kaši jemně posypat.
- Oblíbená je osmažená cibulka, kterou jsme nejprve nadrobno nakrájeli.
- Kaši lze posypat také nakrájeným pórkem, špenátem i další zeleninou.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 18 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 19 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Komentáře