Jakou použít mouku na kynuté přílohové knedlíky, aby byly lehké jako obláček? Ne každý používá tu nejvhodnější mouku
Výběr mouky při vaření a pečení je důležitý krok a rozhoduje o tom, zda jídlo splní naše očekávání. Jakou mouku vybrat, když připravujeme kynuté přílohové knedlíky?
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Mouka na kynuté knedlíky
Často najdeme recepty na knedlíky z polohrubé mouky. Pokud je ale chceme mít opravdu lehké, měkké a nadýchané s jemnými póry, měli bychom vždy sáhnout po mouce hrubé. S výsledkem budeme určitě spokojeni.
Jak připravit houskové knedlíky s práškem do pečiva, je popsáno v našem dalším článku.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Naložené ředkvičky
Přidáno před 3 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno před 16 hodinami
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Přečtěte si Zobrazit více
Hraběnčiny řezy: Dokonale vláčný moučník se šťavnatými plátky jablek pod slaďoučkou a nadýchanou sněhovou peřinkou
Jak na chleba ve vajíčku? Aby byl perfektní, potřebujeme dobře ochucená vajíčka a správně rozehřátý olej
Víte, jaký je rozdíl mezi moukami a na co je nejlépe použít?
Komentáře