uvařila 21. 3. 2013 18:44
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 3. 2013 18:44
vejce, cukr krupice, mouka polohrubá, sůl, pudink vanilkový, smetana ke šlehání, kompot mandarinkový, ztužovač šlehačky, máslo, pudink vanilkový, mléko, cukr krupice, hmota potahovací, čokoláda hořká
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Tereza Bebarová nabídla recept na rybízovou bublaninu s podmáslím a svěřila se, že práce s cukrářem Maršálkem je pro ni za odměnu
Janečková, Abbasová a Fassati - tři kmotry potravinové banky slavnostně pokřtily nový konvektomat
Retro vaření s Kristinou: Upečte si laskonky jak z prvorepublikové cukrárny