uvařil 26. 2. 2011 21:05
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 26. 2. 2011 21:05
vejce, cukr krystal, mouka hladká, kakao, olej, sůl, tuk
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
VIDEO: Zkušený rybář Martin ukazuje, jak připravit kapří hlavu na polévku. Důležité je odstranit žábry a setřít sliz, říká
Retro okénko: Ledové kaštany dříve stávaly 4 Kčs a byly větší. Co ještě se za 50 let existence slavné cukrovinky změnilo?
Langoše – nejslavnější maďarská specialita. Z tohoto těsta s podmáslím je připravíte snadno