uvařila 24. 3. 2010 16:57
Nakrájená mrkev (já krájím na tenké proužky) + zelí
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 24. 3. 2010 16:57
Nakrájená mrkev (já krájím na tenké proužky) + zelí
lilek, olej, cibule, česnek, semínka sezamová, arašídy, rýže, mrkev, zelí pekingské, sůl
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Jak na poctivou rajskou omáčku: Základem jsou kvalitní rajčata a vývar. Chuť dodá perník, tymián i skořice
Některé odrůdy papriky lze úspěšně pěstovat i na balkoně. Pro bohatou úrodu však potřebují zvýšený přísun živin a tepla
V Prostřeno bude syrové maso: Na tohle nesmíte při přípravě carpaccia zapomenout