Zapečené brambory s masem, špenátem a smetanou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 242 kJ / 536 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,83 g |
Tuky | 15,72 g |
Vláknina | 14,00 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 228 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 67,55 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Servírujeme kostky zapečeného pokrmu. Když se vám první kostka, kterou vytahujete z pekáče, rozpadne, tak nevadí - s tím se počítá. První kostka se rozpadne vždy, lépe se kostky vytahují, až pokrm vychladne, drží lépe pohromadě. Dá se jíst i zastudena.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 1. 2013 13:27
Špenátový protlak jsem ochutila jen 5 stroužky česneku a solí. Vepřové jsem použila plec. Vše bylo upečené za 90 min.
Děkuji a těším se na další nápady.
20. 3. 2010 10:08
19. 3. 2010 23:02
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 2 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 3 hodinami
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 16 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 18 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 20 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Orientální králík
pencovapetra uvařila před 20 minutami
Dort Pavlova
28Monika uvařila před 42 minutami
Slané sýrové sušenky
okolobas uvařila před 2 hodinami
Kachní játra na zázvoru
kokronilla uvařila před 3 hodinami
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 14 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 14 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 14 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 14 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bufetový pochoutkový salát podle Ostravského gastrošefa: Recept z roku 1976 skvěle funguje dodnes
Čínské retro řízečky: Z málo masa vyčarujeme hodně řízků a ještě do nich můžeme využít zbytky
Zdeněk Pohlreich radí, jak zvýšit kvalitu školního stravování: Nechte děti jíst, co chtějí, organismus si z toho něco vybere
Další recepty
Tématické fráze: zapečené brambory se špenátem a smetanou zapečené brambory se špenátem zapečené brambory se smetanou a špenátem zapekane brambory se spenatem zapečené kotlety se špenátem zapékané brambory se špenátem a smetanou zapečené brambory s masem a smetanou veprove maso se spenatem zapečené brambory s masem zapečené vepřové maso se smetanou brambory zapečené se špenátem zapečená kotleta se špenátem zapečené brambory s vepřovým masem a spenatem zapečené vepřové maso se špenátem vepřové zapečené se smetanou zapečené brambory zapečené brambory s kuřecím masem a spenatem maso zapečené se smetanou brambory se špenátem a smetanou šťouchané brambory se smetanou
Suroviny: kotleta vepřová, brambory, smetana ke šlehání, cibule, vejce, česnek, špenát mražený, česnek, cibule, mléko
Zapečené brambory s masem, špenátem a smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jYgY
3 názory