Selský pečený bůček
Kdo by odolal vůni pečeného bůčku. A co teprve jeho chuti? Kůži bůčku nařežeme na drobné kostičky a pořádně jej okořeníme. Během pečení podléváme vodou a maso pak výpekem. Bůček pečeme dokud není kůžička křupavá.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 13 799 kJ / 3 298 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 145,75 g |
Tuky | 298,50 g |
Vláknina | 3,75 g |
Cholesterol | 460 mg |
Sodík | 592 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 5,25 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Podáváme s bramborovým knedlíkem a zelím. Kdo má rád může mít knedlík houskový a někde se jí s bramborem. Zelí může být z kvašeného, ale i čerstvého. Co zbude, je náramně dobré jen tak za studena s dobrým chlebíčkem, cibulí, hořčicí a nebo okurčičkou. Mňam
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 6. 2011 18:54
Zrovna ho pecu neni nad bucek light
15. 1. 2011 22:28
10.0 bodů
10. 10. 2010 10:57
TEDA to miluju česká klasika
30. 6. 2010 18:19
Tak to je teda fotečkaSíce robievam rovnako a dosť často,ale teda...dala bych si
30. 6. 2010 15:22
krutibrko, to je nálož, to chce bod
1. 6. 2010 19:32
Václave,mňama bdč.19
1. 6. 2010 19:25
Vašku +18
1. 6. 2010 19:12
Jak se píše v komentářích, Vašičku, není nad starou dobrou klasiku. Já též bodík přidávám, protože ji ráda mám. +17
1. 6. 2010 17:11
Krásná fotka. +
31. 5. 2010 21:46
Ježíš, já bych si dala, vždyť se říká, že se má jíst všechno a s mírou. Tak si dám tuto baštu s Mírou a není co řešit
31. 5. 2010 17:41
Dělám o žrádle celej život , ale nikdy se mi to nezprotivý . Dobré jídlo dobré pití a milování to jsou tři největší radosti na světě. Kdo nesouhlasí tak lže.
31. 5. 2010 17:37
Stará česká ale stále obdivovaná klasika ,ten sos to je ham ham . bodík potěší
31. 5. 2010 14:42
bůček
31. 5. 2010 14:00
No fakt mňam, Václave. +11
31. 5. 2010 13:36
Posílám boď. To je super klasikaV létě dělám to letní zelí, nebo kedlubnové zelíčko.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 12 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 14 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 15 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 16 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 17 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Bezinkový sirup
tomas392 uvařila před 22 minutami
Pečená krkovička
tomas392 uvařil před 27 minutami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Olgaskvorova uvařila před 29 minutami
Svíčková na smetaně
Choderaviktor uvařila před 1 hodinou
Kuřecí prsa - Havaj
Evule1 uvařila před 1 hodinou
Rychlá škvarková pomazánka
Hanicka81 uvařil před 1 hodinou
Křehké vafle
DanaSim uvařila před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
JardaH21 uvařila před 2 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 10 hodinami
Dezert pohádka
zutro uvařila před 11 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: pečeny buček pečený bůček recepty bůček recept pečený bůček recept bůček pečený recept na dobrý pečený bůček bůček recepty recepty pečený bůček buček maso recepty bůček jak upéct bůček buček nej recepty pečení bučku recept peceny bucek recept na pečený bůček pečený bok recepty z bůčku jak se pece bucek recept na bůček pečený bůček v troube
Suroviny: bůček, sádlo, kmín celý, paprika sušená sladká, pepř mletý, sůl, voda
Selský pečený bůček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8M33
40 názorů