Hubáci
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 15 179 kJ / 3 628 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,92 g |
Tuky | 158,79 g |
Vláknina | 59,00 g |
Cholesterol | 1,05 g |
Sodík | 3,73 g |
Sůl | 9,09 g |
Sacharidy | 397,29 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 8. 2010 16:02
Šári, moc hezký recept a nádherná "jedlá" fotka!
19. 8. 2010 13:51
To musí být dobrůtka, zkusím v Praze, tam mám pekárnu - ručně těsto neumím a ani by mě to nebavilo . Budu muset ale použít mražené houby, snad to půjde.
+
+
19. 8. 2010 13:40
ou dobrotááá
19. 8. 2010 13:24
Šárko, to je nádhera, škoda, že se nepřenáší přes počítače i vůně. Dělám, ale určitě vyzkouším i Tvoje těsto a pochopitelně v pekárně, protože bez ní bych si vaření již ani nedovedla představit a těstíčka z ní jsou prostě nenahraditelná. Určitě má potvora větší sílu při mísení než já - báječný recept
19. 8. 2010 11:16
Když jde o pečení,nejsem s droždím moc velká kamarádkaspíš to líst.těsto
Ale tohle vypadá opravdu moc hezky,ukládám,pekárnu nemám-bude ruční zadělávkaa určitě bude chutnat
Ale tohle vypadá opravdu moc hezky,ukládám,pekárnu nemám-bude ruční zadělávkaa určitě bude chutnat
19. 8. 2010 11:07
Šárko to vypadá báječně. Tahle dobrota by si u mě jistě našla svoje místo a už to přímo vidím - odpoledne s vychlazeným pivištěm a nebo k večeři s dobrým čajíkem. Boďka č.7 je jistá a já si to ukládám. Ikdyž,nejradši bych ho zkusila hned.
Jen prosím tě,tekutiny máš v mililitrech?
Jen prosím tě,tekutiny máš v mililitrech?
19. 8. 2010 10:59
Zajímavý recept, foto na jedničku .
19. 8. 2010 10:22
Šárko moc pěkné, ukládám si, hub mám dost a dost, tak upeču+
19. 8. 2010 10:20
Śári, to vypadá moooc dobře, nechceš zaskočit na kafe?
19. 8. 2010 10:15
Hned bych se zakousla.Musím si tu pekárnu konečně pořídit.
Posílám ti prvního bodíka
Posílám ti prvního bodíka
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez.
Přidáno před 4 hodinami
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Právě bylo uvařeno:
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Fitulka uvařila před 30 minutami
Nadýchaná banánová buchta
Ivcatkoo uvařila před 52 minutami
Krkovička po farářsku
Paja72 uvařila před 1 hodinou
Kuřecí prsa v jemné smetanové omáčce
Anetka.a uvařil před 1 hodinou
Jednoduchý mascarpone krém
eliskac uvařila před 2 hodinami
Krevety s brokolicí a špagetami
mibrix uvařil před 2 hodinami
Jarní palačinka z červené čočky s uzeným lososem a medvědím česnekem
kraloja uvařila před 5 hodinami
Zapečené těstoviny s mletým masem
Lvicus uvařil před 14 hodinami
Kuřecí kousky se žampiony a porkem
Elivet uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Holka u plotny peče: Rychlý perník na plech se skořicí a povidly je neskutečně vláčný díky jedné surovině
Zdeněk Pohlreich v průběhu let: Od kuchařského učně až po televizní hvězdu a špičkového šéfkuchaře
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem: K výraznější chuti uzeného pomůže jeden trik a smažená cibulka jídlo doladí
Další recepty
Tématické fráze: recept na výbornou smaženici z hub
Suroviny: houby čerstvé, vejce, sůl, pepř, mléko, olej olivový, sůl, cukr, mouka hladká, mouka špaldová hrubá, droždí, cibulka, kmín celý, nať petrželová, vejce
Hubáci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/krGX
10 názorů