Ďábelský pekáč po myslivecku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 6 760 kJ / 1 616 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 152,32 g |
Tuky | 106,62 g |
Vláknina | 6,16 g |
Cholesterol | 350 mg |
Sodík | 1,97 g |
Sůl | 4,70 g |
Sacharidy | 10,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Ďábelské koření je pikantní a lehce pálivé (obsahuje sůl,sladkou papriku, česnek, chilli, pepř, nové koření, šalvěj)
Po upečení je šťáva hotová, nijak jsem nedochucovala: mouka z obalených řízků a tavený sýr ji pěkně zahustí a ďábelské koření ji dodá „ďábelskou“ chuť(nešetřila jsem s ním)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 7. 2013 13:31
Vypadá to luxusně :) A rozhodně doporučuji používat litinové pekáče, např. my máme tento www.litinove-nadobi.cz/litinove-pekace/litinovy-pekac-4-5l/ a jsme spokojení moc moc moc :))
26. 4. 2011 16:33
Dík za recept,dělala jsem to teď o Velikonocích,jen místo kýty jsem použila krkovičku a bylo to skvělé!Příloha byla rýže.Super!
14. 12. 2010 16:31
to je krása
13. 12. 2010 01:23
Ďábelské fotky a také musí ďábelsky chutnat. Ta houbička je krásná.
12. 12. 2010 23:44
No, řekla bych, že teď mám kýty na rok a tak recepty z ní jsou pro mne přínosem. Doufám, že letos s ní nebudou potíže a tak si tvůj recept ukládám. Ten oranžový hříbek nemá chybu. Doufám, že to JE hříbek!
12. 12. 2010 22:41
Bombá
12. 12. 2010 21:50
terezko, to je vyřezaná mrkev
12. 12. 2010 21:30
Tak to je mňamkaFoto luxus 3D
12. 12. 2010 21:27
Dievčatá ďakujem za vysvetlenie, ale aký je správny názov, pod tým, čo píšete, som nič nenašla.
12. 12. 2010 21:16
Isahu správně! Je to hřib mrkvový, je jedlý a roste v každém ročním období
12. 12. 2010 21:14
tejajo, na základě bližšího studia soudím, že se jedná o tzv. hřib mrkvový jahoda je hračička a dokáže se vyblbnout
jahodo, hezký recept, ukládám
jahodo, hezký recept, ukládám
12. 12. 2010 21:12
Jahudko, promin, ty uz jsi to napsala. Tak me to nadchlo, ze jsem necetla do konce....Bodik udelen..
12. 12. 2010 21:11
Moc pěkné+
12. 12. 2010 21:10
Jahudko, jake ma slozeni Dabelske koreni ??? Staci priblizne, ty houby a syr... to je krasna kombinace. Nechci o tuhle dobrotu prijit.....Dekuji.
12. 12. 2010 21:06
Jahôdka, čo je to tam za oranžovú hubu ?
Inak bodík dávam, vyzerá to super + 2
Inak bodík dávam, vyzerá to super + 2
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 18 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 20 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 22 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 23 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno 19. 5. 2024 08:11
Právě bylo uvařeno:
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
kimlo uvařil před 17 minutami
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 9 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 10 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 12 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 12 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 12 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 13 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 13 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 15 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
Šlehaná feta je skvělý dip k čerstvé zelenině nebo ke krekrům. Snadno se připravuje a božsky chutná
BeBe řezy se žloutkovým krémem a čokoládovou polevou podle Terezy z Peče celá země. Téhle variaci nikdo neodolá
Další recepty
Tématické fráze: vepřová kýta po myslivecku vepřové na houbách po myslivecku vepřová pečeně po myslivecku vepřová směs po myslivecku veprove po myslivecku pekáč vepřová kýta po myslivecku 2 vepřové maso po myslivecku po myslivecku pečeně po myslivecku vepřové nudličky po myslivecku recepty z kyty recept z kýty ďábelské řízky vepřové kyta po myslivecku pikantní veprový bok maso po myslivecku recepty z jednoho pekáče uzený bok recepty pikantní krkovička po myslivecku
Suroviny: koření ďábelské, kýta vepřová, hříbky sušené, cibule, česnek, sýr tavený, slanina anglická, sůl, pepř, libeček, mouka, olej
Ďábelský pekáč po myslivecku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wkEg
16 názorů