Kuře podle Požarského
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 8 362 kJ / 1 999 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 150,22 g |
Tuky | 47,82 g |
Vláknina | 35,36 g |
Cholesterol | 691 mg |
Sodík | 2,42 g |
Sůl | 5,84 g |
Sacharidy | 226,13 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Jedná se o oblíbený pokrm ruské carské rodiny.
Zdroj: Klasické kuře, drobně upraveno podle zkušenosti.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 10. 2019 23:16
může to být možná dobré, ale je to zcela zcela jiný recept - určitě ne pro carskou rodinu - paní Meszarosovabolya měla zčásti pravdu - plněná prsa, ale v originále pro většinu z nás nedostupná vzhledem k surovinám - husí játra, telecí maso, lanýže - žádná houska, rajčata, protlak ...
29. 12. 2010 12:21
Teda Eliza,to je fakt pastva pre očia určite to aj tak chutíTo si zaslúži bod aj bez vyskúšania,ale ukladám si
29. 12. 2010 12:14
super
29. 12. 2010 10:16
Krásné
29. 12. 2010 09:53
+11
28. 12. 2010 22:16
neco mi ten receptik pripomina z mladi, ale nespomenu si na nej presne, Pripomina mi babicku Bodika si rozhodne zaslouzi
28. 12. 2010 22:07
obrázek k nakousnutí.
28. 12. 2010 20:32
Cat, to môže byť nejaký "vtipálek"...
28. 12. 2010 20:28
Elizo, moc hezký recept!
A pokud vím, paní Mesza.... sem má zakázaný přístup (mezi námi - já bych se, na jejím místě, někam "zahrabala", ale ona má asi pocit, že má stále co říct...)
A pokud vím, paní Mesza.... sem má zakázaný přístup (mezi námi - já bych se, na jejím místě, někam "zahrabala", ale ona má asi pocit, že má stále co říct...)
28. 12. 2010 20:27
Eliza, mne sa Tvoja verzia páči, určite vyskúšam, škoda, že Ti nemôžem prideliť aj bod. Len som uviedla dalšiu možnosť z Medzinárodnej kuchárky, ako sa tieto prsíčka pripravovali na Brusel Expo 58.
28. 12. 2010 20:25
Receptík je veľmi pekný, trochu prácny, ale určite stojí za to! Vždy obdivujem tvoje fotky, ako to naaranžuješ, sú nádherné! Takže
(ten nick stačí prekopírovať, nemusíš opisovať)
(ten nick stačí prekopírovať, nemusíš opisovať)
28. 12. 2010 20:21
Eliz, recept je bombice, mám doma krůtí prsa, čerstvě mletá (mnou), takže se zítra chystám vytřít rodince zrak tímto receptem.
28. 12. 2010 20:17
Moc Vám děkuji za body a pochvaly.
Mezsa...atd. promiň, nechce se mi ten nick celý opisovat - takový recept jsem také našla na Labužníku, ale raději jsem vycházela z reprintu anglické knihy, než z internetu. Co je tištěno, to je dáno. Navíc játra, jako ani jiné vnitřnosti, nejím...takže bych to stejně nevařila.
Mezsa...atd. promiň, nechce se mi ten nick celý opisovat - takový recept jsem také našla na Labužníku, ale raději jsem vycházela z reprintu anglické knihy, než z internetu. Co je tištěno, to je dáno. Navíc játra, jako ani jiné vnitřnosti, nejím...takže bych to stejně nevařila.
28. 12. 2010 19:56
iste je to dobré, ale kuracie prsia sa v Pojarského prsíčkach plnia mletým teľacím mäsom a mletou kuracou pečienkou - játry bez obaľovania.
28. 12. 2010 19:20
Božské obrázky...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 21 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 22 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno 31. 5. 2024 16:22
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno 31. 5. 2024 13:30
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
paprika1000 uvařila před 42 minutami
Koprová omáčka
olca1983 uvařila před 47 minutami
Rajská omáčka s karbanátkem
MiraBar uvařila před 2 hodinami
Kuřecí játra na paprikách
Ronnykush uvařila před 2 hodinami
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Tesco uvařila před 2 hodinami
Jednoduchý a rychlý slaný koláč
Dani25 uvařila před 2 hodinami
Filet z pstruha na fenyklu a pórku
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 2 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Janulka1996 uvařila před 3 hodinami
Kuřecí čína
Zetkova uvařila před 3 hodinami
Kynutý tvarohový závin
MarieP uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zjistili jsme, kde mají v Praze nejlevnější jahody: Kilo českých jahod pořídíte už za 110 Kč, hezky v košíku a u tramvaje
Jak hnojit rajčata: Správné postupy zajistí bohatou úrodu a zdravé rostliny po celou sezonu
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Další recepty
Tématické fráze: kuře recepty kotlet požárského kuře podle požarski kotlet nej recepty na kuře kuřecí řízek požarského brusel dort recept kotlety požarskie recepty požarskeho kotlet kotlet požarského z mletého masa kuřecí plátky pojarski kotlet pozarskeho recept požárské karbanátky požarského řízek recept carske karbanatky carske karbanatky nej recepty kuře pečeně carské kuře pečené kuře na tymiánu kuchařka jiřiny bohdalové kotlety brusel
Suroviny: prsa kuřecí, rohlík, mléko, smetana ke šlehání, mouka hladká, vejce, ořech muškátový, omáčka worcesterová, pepř, sůl, olej, rajče, žampióny, cibule, česnek, protlak rajčatový, bobkový list, tymián, nať petrželová, máslo, cukr, sůl
Kuře podle Požarského
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EPQW
22 názorů