Hovězí dušené na červeném víně se žampiony
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Energie | 9 348 kJ / 2 234 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 236,58 g |
Tuky | 111,29 g |
Vláknina | 13,36 g |
Cholesterol | 560 mg |
Sodík | 2,11 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 28,70 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 2. 2021 20:47
7. 10. 2012 12:31
25. 1. 2011 13:25
Samotný recept je krásný a hovězí s vínem je špica.Žampiony jsou dobré,ale volila bych spíš lesní houby,jsou výraznější, než žampiony.Tím neříkám,že je to špatné ,to vůbec ne!!No se mi to říká,když jich mám plný mrazák,že?
25. 1. 2011 07:04
24. 1. 2011 18:05
24. 1. 2011 16:27
24. 1. 2011 12:15
23. 1. 2011 23:32
23. 1. 2011 23:01
S tím nemám nic společného, není to reklama, jen pomoc kuchařinkám.
http://www.mala-italie.cz/food/0/0/2/25
23. 1. 2011 22:51
Recept vypadá hodně jedle a ta příloha je krásná, tase mi taky moc líbí, nikde jsem to neviděla. Máš 9.bod
23. 1. 2011 22:09
23. 1. 2011 21:45
23. 1. 2011 21:15
23. 1. 2011 21:08
23. 1. 2011 20:51
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 7 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 20 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Hermelínový salát se šunkou
Komtesina uvařila před 5 minutami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Evellinka uvařila před 1 hodinou
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 1 hodinou
Afrika řezy
viki85 uvařil před 1 hodinou
Rajská polévka III
PavelKa uvařila před 1 hodinou
Kuřecí čína
Martasss uvařila před 1 hodinou
Makovec bez vajec
Petullka7 uvařila před 2 hodinami
Koláčky od tety z Moravy
paprika1000 uvařila před 2 hodinami
Ředkvičkový salát s okurkou a červenou cibulí
Dana Lubovska uvařil před 2 hodinami
Candát na červené čočce
JirkaPotok uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Mezi nejkrásnější interiéry roku patří i pražská kavárna Kofínno nebo restaurace Marie B s tajemným menu
Jak na dokonalý omáčkový základ podle Viléma Vrabce: Recept a postup českého šéfkuchaře zajistí perfektní výsledek
Gastro glosa: Občerstvení na hokejovém mistrovství není drahé, ale nudné a obyčejné. Chtělo by to snahu a péči
Další recepty
Tématické fráze: dusene hovezi na vine žampióny na víně hovězí maso na červeném víně hovězí maso se žampiony maso na červeném víně s žampiony hovězí na červeném víně hovězí na žampionech a víně hovězí na vině a žampionech dusene zampiony hovadzie na vine hovězí maso s žampiony hovězí maso na víně se žampiony dusene hoavdzie maso hovadzie maso na vine maso na vine se zampiony těstoviny na červeném víně dusene hovězí maso na vine hovezi maso na cervenem vinu recept na hovězí se šalotkou a mrkví dušené hovězí maso recept
Suroviny: maso hovězí, žampióny, víno červené, vývar hovězí, sůl, pepř mletý, šalvěj čerstvá, cibule, česnek, slanina, olej rostlinný, máslo
Hovězí dušené na červeném víně se žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YMwp
17 názorů