Hovězí dušené na víně a tymiánu
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 667 kJ / 1 115 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 114,90 g |
Tuky | 48,70 g |
Vláknina | 0,30 g |
Cholesterol | 270 mg |
Sodík | 1,04 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 14,85 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 9. 2022 08:23
25. 10. 2021 13:12
24. 10. 2021 13:50
10. 10. 2021 15:30
10. 10. 2021 15:30
10. 10. 2021 11:21
8. 8. 2011 15:36
8. 8. 2011 12:56
13. 9. 2009 22:24
12. 9. 2009 21:40
11. 9. 2009 19:53
11. 9. 2009 18:51
11. 9. 2009 18:46
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 4 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 7 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 1 hodinou
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 2 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 3 hodinami
Koláče s plněným okrajem
Polina uvařila před 4 hodinami
Levandulový sirup s mátou - domácí limonáda
Marcela0123 uvařila před 5 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 5 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
paprika1000 uvařila před 6 hodinami
Koprová omáčka
olca1983 uvařila před 6 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MiraBar uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: hovězí na tymiánu hovězí na víně hovězí maso na víně hovězí dušené hovězí na bílém víně hovězí játra na víně hovezi maso na bilem vine recepty hovězí maso na víně dušené hovězí kostky hovězí dušené maso hovězí maso na tymianu dušené hovězí maso na červeném víně hovězí na červeném víně dušené hovězí hovězí tymián hovezi kostky na cervenem vine hovezi kostky na tymianu hovězí na timiánu hovězí na víně recept dušené kuře na víně
Suroviny: maso hovězí, víno červené suché, slanina, tymián čerstvý, kapie červená, cibule, mouka, máslo, bujón hovězí, sůl, pepř
Hovězí dušené na víně a tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/voG8
13 názorů