Hovězí na šalvěji a rozmarýnu
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Energie | 11 311 kJ / 2 703 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 340,73 g |
Tuky | 145,67 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 810 mg |
Sodík | 3,11 g |
Sůl | 7,50 g |
Sacharidy | 6,45 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Velmi voňavá, ale chutná úprava hovězího masa.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 10. 2011 20:59
13. 10. 2011 19:08
9. 10. 2011 19:13
9. 10. 2011 14:21
Ano, opravdu hodně voňavé a výborné
9. 10. 2011 14:13
9. 10. 2011 13:47
9. 10. 2011 09:27
8. 10. 2011 23:19
8. 10. 2011 22:59
Otto, u tvých fotek mám někdy pocit, že by to chtělo se rovnou zakousnout a zcela necivilizovaně jen trhnout hlavou...
8. 10. 2011 22:56
8. 10. 2011 22:51
8. 10. 2011 21:05
8. 10. 2011 20:48
8. 10. 2011 19:07
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnové kari s brokolicí a rajčaty
Přidáno před 3 hodinami
Mrkvové muffiny s kokosem
Přidáno před 17 hodinami
Houbová omáčka s hovězím masem
Přidáno před 17 hodinami
Pánský štrůdl boubelák
Přidáno před 20 hodinami
Smažená rýže zero waste
Přidáno před 20 hodinami
Řízky naruby podle "Receptáře"
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Křidélka pečená s novými bramborami
Lennulinka uvařila před 39 minutami
Gratinovaná cuketa s brambory
Petaja uvařila před 56 minutami
Kuřecí prsa s omáčkou
Bizon52 uvařila před 1 hodinou
Sirup ze smrkových výhonků (pro Janinu)
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Kuřecí plněné plátky s vinnou omáčkou
mibrix uvařila před 1 hodinou
Vepřová kýta se žampiony
PetraCy uvařila před 2 hodinami
Bublanina s jogurtem
Gudrunka uvařila před 4 hodinami
Hrnkový dort
Anetjjl uvařila před 13 hodinami
Kuřecí špízy
gabikka uvařila před 16 hodinami
Sekaná
.Bramburka. uvařila před 17 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Manželé se „z donucení“ pustili do přípravy hot dogů: Vyrábíme vlastní klobásy, v obchodech jsme si nevybrali, říkají
Encyklopedie bylinek na sušení: Jak správně usušit libeček, jak majoránku a co se šalvějí
Jak bezpečně užívat jablečný ocet? Maximálně dvě lžíce ve sklenici s vodou před nebo po jídle, a to jen krátkodobě
Další recepty
Tématické fráze: hovězí na rozmarýnu hovězí maso na šalvěji maso na salveji hovězí maso na rozmarýnu hovězí pečeně na rozmarýnu bylina podobná rozmarýnu hovězí špalík rozmarýn k masu hovězí na hovězí plátky na šalvěj salvej pod maso hovezi licka na salveji upravá hoveziho masa hovězí plátek na šalvěji hovězí maso šalvěj hovězí kostky na na šalvěji hovězí pečeně na rozmarýnu a česneku apetit hovězí na rozmarýn recept na úpravu masa hovězího - osobuco hiovězí na šalvěji
Suroviny: maso hovězí, šalvěj čerstvá, rozmarýn čerstvý, cibule, slanina uzená, špek uzený, olej, sůl, mouka hladká, máslo
Hovězí na šalvěji a rozmarýnu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O58R
14 názorů