Pangasius v zelenině
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 7 490 kJ / 1 790 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 155,56 g |
Tuky | 50,95 g |
Vláknina | 124,74 g |
Cholesterol | 305 mg |
Sodík | 2,91 g |
Sůl | 6,40 g |
Sacharidy | 127,71 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Chtěli jsme jíst také jednou "zdravě":-)ale nějak mi nesedí ta chuť pangase.Sice jsme si pochutnali, ale příště zvolím jiný druh rybičky,kde je cítit ta rybina(nejraději máme filety ze štikozubce).
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 3. 2019 19:30
Svirova: Děkuji za hezký komentářPotěšil mě a jsem ráda,že jídlo chutnalo
15. 3. 2019 19:00
Už když jsem četla recept jsem si říkala, že to musí být dobré. Manžel řekl - moc dobré a navíc barevně to nemělo chybu. Pochvala největší, my doma říkáme …. ráj v hubě.
15. 6. 2012 19:52
Všem moc děkuji za hezké a kladné komentáře
15. 6. 2012 08:16
moc pěkná rybka+11
15. 6. 2012 08:14
no skvělééé
14. 6. 2012 22:03
Anna Kocikova: Pěkný receptík+
14. 6. 2012 21:01
maris: melta nebo černá mletá káva v sáčku levnější.. mám ji vždy stranou, přímo tím tu rybku posypeš a za cca 10-15 minut minut zase kávu nebo meltu omyješ a ryba zůstane bez rybího pachu
14. 6. 2012 18:56
varilamyskakasicku: co myslíš tou kávovinou ? Např. Meltu ?
14. 6. 2012 18:52
Moc hezký žravý recpetík pangasia, už jsem zde myslím psala, že když se koupí jen chlazené filety,ne hluboko zamražené, potom je pangasius moc chutná ryba, měla jsem ji na Vánoce a byla moc výborná, ale teď jsem někde četla ty "rady od kuchařů"-když některá ryba je cítit pořád a hodně rybinou,tak se má trochu posypat kávovinou, pak vymýt a není cítit a je i pak moc dobrá.Tak už jsem to vyzkoušela a je to pravda
14. 6. 2012 18:16
Aničko,fotky jsou to parádní,vypadá to luxusně.Já sice pangase nemusím, ale i jiná ryba v této úpravě bude jistě báječná
14. 6. 2012 17:38
Anna Kocikova:Aničko, to víš pangasjá ho už vůbec nekupuji, nějak mi chutí vůbec nesedí a je takovej jalovej, pokud ho něčím nepřebiješ, ale nemá tu klasickou rybí chuť. Tak jak si ho udělala ty, tak v té zelenině se paqngas docela vytratí a vyjde to na dobrý obídek, Udělej to příště z jiné ryby a bude to skvost Dávám 7.bod k jiné rybě
14. 6. 2012 17:26
Rybku já rád, k smrti rád
krásný recept i fotka +5
krásný recept i fotka +5
14. 6. 2012 17:22
Za hezké komentíky děkuji
Jani,víš,že já,když už u toho sporáku musím"čučrlíkovat"tak ten postup už zrovna nafotím(poku mám nabitý foťák),ať je to přehlednější hlavně pro Ty,jako jsem jáMě taky víc řeknou fotky-krok za krokem,než krásné fotky hotového jídla x krát.
Jani,víš,že já,když už u toho sporáku musím"čučrlíkovat"tak ten postup už zrovna nafotím(poku mám nabitý foťák),ať je to přehlednější hlavně pro Ty,jako jsem jáMě taky víc řeknou fotky-krok za krokem,než krásné fotky hotového jídla x krát.
14. 6. 2012 17:12
Mňááám
14. 6. 2012 17:03
Mně pangas taky nevadí a dělám ho taky hlavně na zelenině, je moc dobrý
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Dalamánkové bagety
Přidáno před 2 hodinami
Domácí marshmallow
Přidáno před 5 hodinami
Trhané kuřecí maso s rajčaty a paprikovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Salát z pečených paprik na balkánský způsob
Přidáno před 6 hodinami
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 22 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Bábovka ze zakysané smetany, s vůní skořice
Christine uvařil před 14 sekundami
Svíčková na smetaně
maja.pavlickova@centrum.cz uvařil před 57 minutami
Závin z listového těsta se salámem a sýrem
Ivcatkoo uvařila před 1 hodinou
Kuřecí prsa s fenyklem na balsamicu
MarketaN uvařila před 2 hodinami
Výborná bábovka se zakysanou smetanou
Navarojana uvařila před 3 hodinami
Lilková pomazánka s majonézou
Alicia8 uvařil před 3 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
Leninka12 uvařil před 3 hodinami
Ledvinky dušené
czvlakan77 uvařila před 3 hodinami
Brokolice s Nivou
Marylka uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Papriky s hlávkovým zelím naložené ve sladkokyselém nálevu: Připravte sklenice plné skvělé chuti
Zapečené rolky z kotletky se zeleninou: Dokonale šťavnaté jídlo z jednoho pekáčku skvěle doplňuje jemná smetanová omáčka
Máslové brambory s pečeným česnekem: Chuťově výraznější příloha se báječně hodí k minutkám, ale i jako samostatné jídlo
Další recepty
Tématické fráze: pangasius na zelenině pangas na zelenině pangacius jíst nebo ne recepty pangasius na zelenině pangasius recepty pangas recepty pangacius na zelenině filety na zelenině pangas recept recept na pangase na zelenině panganius na zelenine pangas zelenina pangasius na zelenině recepty recept na panganius se zeleninou pangas se zeleninou pangasius recept pangasius recepty na zelenine recepty z pangase cejn na zelenině pangasius
Suroviny: pangasius, máslo, žampióny, česnek, cibule červená, celer, omáčka sladká, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá žlutá, sůl, pepř mletý, šťáva citronová, petrželka zelená
Pangasius v zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZvX8
18 názorů