Jednoduché vepřo-knedlo-zelo
Jedno z tradičních českých jídel je bezesporu knedlo-zelo-vepřo. A nebojte, zas tak náročné na přípravu to být nemusí. Podle tohoto receptu zvládne připravit dokonalou klasiku i začátečník. Upéct maso, uvařit zelí a knedlík můžete napařit.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 6 055 kJ / 1 447 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 215,52 g |
Tuky | 35,67 g |
Vláknina | 27,20 g |
Cholesterol | 432 mg |
Sodík | 2,04 g |
Sůl | 4,90 g |
Sacharidy | 57,20 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 8. 2022 12:20
7. 2. 2017 11:09
7. 2. 2017 10:40
7. 2. 2017 10:38
31. 1. 2016 19:35
26. 9. 2014 16:07
26. 9. 2014 16:06
5. 4. 2014 21:45
autora urazit nechci mi se fotky libí naaranžované hezky
15. 3. 2014 11:55
12. 2. 2014 17:03
4. 2. 2014 14:40
9. 11. 2013 18:39
9. 11. 2013 08:25
14. 9. 2013 13:59
26. 11. 2012 20:20
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 6 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 7 hodinami
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 21 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 22 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno 1. 5. 2024 14:30
Hruškový karamel
Přidáno 1. 5. 2024 13:14
Právě bylo uvařeno:
Grilovaný chřest
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 56 minutami
Kuřecí přírodní plátek
Ethnia uvařila před 2 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
jankohrasko uvařila před 2 hodinami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
ZdeLena uvařila před 2 hodinami
Muffiny s ořechy a čokoládou
jankohrasko uvařila před 2 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Fulda uvařila před 2 hodinami
Mleté maso s kolínky
kit731 uvařila před 3 hodinami
Cibulovo-česneková polévka s bramborami
tara23 uvařila před 3 hodinami
Orientální králík
pencovapetra uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak zvládnout bramborový knedlík hned napoprvé? Díky tipům knedlíkového mistra Petra Kosinera je uděláte na jedničku
Čínské retro řízečky: Z málo masa vyčarujeme hodně řízků a ještě do nich můžeme využít zbytky
Tři pivní polévky, které chutnají skvěle: Česká s krutony, německá s vejci nebo francouzská s cibulí na podzim parádně zahřejí
Další recepty
Tématické fráze: vepro knedlo zelo recept vepřo knedlo zelo knedlo zelo vepřo knedlo zelo vepřo recept knedlo vepřo zelo recepty knedlo vepro zelo recept knedlo zelo vepřo knedlo vepřové zelo recept na vepřo knedlo zelo knedlo vepřo zelo recept recept vepřo knedlo zelo vepřo knedlo zelo s krkovičky knedlo zelo knedlo vepro knedlo zelo vepřo recepty top recepty vepřo knedlo zelo veprove knedlo zelo recept na knedlo vepřo zelo knedlo zelo recept vepřo knedlo
Suroviny: zelí sterilované, mouka, kmín celý, cukr krystal, cibule, pečeně vepřová, paprika sušená sladká, omáčka sojová, olej, sůl, pepř mletý
Jednoduché vepřo-knedlo-zelo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RjqE
16 názorů