Pikantní kuřecí kousky v karamelu
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 164 kJ / 1 951 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,70 g |
Tuky | 59,45 g |
Vláknina | 49,45 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,79 g |
Sůl | 3,98 g |
Sacharidy | 296,01 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
1 hrnek = 250 ml
Zdroj: internet
Papričky přidávejte dle svého uvážení a chutí, rovněž doporučuji celou marinádu i ochutnat, aby to nebylo moc sladké, nebo slané - záleží na slannosti rybí omáčky, kterou použijete.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 6. 2013 09:36
no to vyzkouším mňam
10. 6. 2013 22:29
x.XXX.x: Druhý recept, který jsem od Tebe vyzkoušela, dopadl tak skvěle, že jsem si výtisk ponechala, zařadila mezi nejoblíbenější a využiju ho při zvláštních příležitostech... Hlavně se těším, až ho uvařím na chalupě pro všechny... Posílám bod, vřelé doporučení a obrázky. Nemáš ještě něco...??
29. 4. 2013 19:47
savlinka: nikde
29. 4. 2013 19:44
a fotečka je kde
25. 4. 2013 07:38
tejaja: no vidíš to, teď jsem se dočetla, že zráním červenají
25. 4. 2013 06:21
x.XXX.x: U nás som zase nikde nevidela zelené, všade predávajú len červené papričky
Pozrela som, čo o tých papričkaách nájdem na internete, a zaujala ma vetička, citujem : "Paprička Chilli Jalapeňo Purple má svůj původ v Mexiku. Její pálivost se pohybuje kolem 6 000 SHU, čímž se řadí mezi mírně pálivé druhy. Především díky barevnosti plodů je to velmi krásná a též i produktivní rostlina. Papričky jsou velmi vhodné na nakládání a do omáček."
Takže míííírně pálivá
Pozrela som, čo o tých papričkaách nájdem na internete, a zaujala ma vetička, citujem : "Paprička Chilli Jalapeňo Purple má svůj původ v Mexiku. Její pálivost se pohybuje kolem 6 000 SHU, čímž se řadí mezi mírně pálivé druhy. Především díky barevnosti plodů je to velmi krásná a též i produktivní rostlina. Papričky jsou velmi vhodné na nakládání a do omáček."
Takže míííírně pálivá
25. 4. 2013 00:40
Zdeňka Minaříková, Mexiko San Fernando: samozřejmě, že byly zelené, ty papričky, červené jsem tu v obchodě snad ani neviděla. Já tedy osobně, když dělám něco pálivého, přidávám dle sebe a nejdřív chutnám - každý má jinak "plechovou" hubu
24. 4. 2013 22:31
x.XXX.x, já to dělala přesně podle receptu, ale 2 jalapeňo červené papričky celý pokrm udělali zcela nepoživatelným, určitě jste se spletla. Asi to měli být jalapeňo zelené, to bych brala. Příště do receptu napište o jaký druh papriček se jedná, zda o zelené, nebo červené jalapeňo papričky.https://www.google.cz/#safe=off&hl=cs&sclient=psy-...
11. 4. 2013 18:59
Děkuju, budu ráda, když vyzkoušíte
11. 4. 2013 15:08
Take ukladam....dobre ingredience..
11. 4. 2013 14:59
Zajímavá kombinace
11. 4. 2013 11:27
To by mi chutnalo, mám ráda kombinaci chutí sladko- pálivé
11. 4. 2013 08:46
tohle vypadá dost dobře, už si to ukládám
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 11 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 11 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno před 23 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 59 minutami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 1 hodinou
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 1 hodinou
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 3 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 3 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 3 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 4 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Okina uvařila před 4 hodinami
Nadýchané věnečky (50 ks)
Alhana uvařila před 5 hodinami
Cikánský řízek
eliskac uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vařil pro krále i prezidenty, teď má food truck: Je tam víc svobody a není to takový žrout času, říká Radek Příhonský
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Čím naplnit piknikový koš. Vše lze připravit předem a na místě jen naservírovat, abychom si pobyt venku co nejlépe užili
Další recepty
Tématické fráze: kuřecí maso v karamelu kuřecí maso na karamelu pikantní kuřecí kousky kuřecí na karamelu maso na karamelu kuřecí kousky kuřecí nudličky na karamelu kuřecí prsa na karamelu zázvor v karamelu kure na karamelu karamelová cibulka kuřecí nudličky v karamelu karamelová pikantní omáčka zázvor na karamelu kure v karamelu chilli kuřecí v karamelu maso pražené v karamelu kuřecí kousky recept kureci prsa v karamelové omáčce kuřecí kousky na papričkách
Suroviny: kuřecí stehenní řízky, cukr třtinový, bujón drůbeží, omáčka rybí, ocet rýžový, česnek, omáčka sojová, zázvor, cibulka lahůdková, paprička jalapeňos, arašídy, olej, koriandr
Pikantní kuřecí kousky v karamelu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qpZD
13 názorů