Chilli džem
Delikátní záležitost, jakou je sladce pálivý džem z chilli a paprik, nemůžete při zpracování úrody ze zahrádky opomenout. Příprava není složitá a podle našeho propracovaného receptu ji určitě zvládne i začátečník.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
6 skleniček o objemu 250ml
Nutriční hodnoty
Energie | 17 898 kJ / 4 278 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,95 g |
Tuky | 0,90 g |
Vláknina | 3,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 128 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1 060,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Je to pikantní pochoutka, výborná především k sýrům. Hodí se i k masu či k jednohubkám nebo sendvičům
Zdroj: Apetit z r.2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 8. 2015 15:29
10. 12. 2014 21:01
10. 12. 2014 11:10
16. 3. 2014 12:12
25. 11. 2013 20:09
24. 11. 2013 19:57
24. 11. 2013 19:15
24. 11. 2013 09:54
24. 11. 2013 08:09
22. 11. 2013 12:25
22. 11. 2013 09:04
21. 11. 2013 19:28
21. 11. 2013 18:59
21. 11. 2013 18:57
21. 11. 2013 18:46
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 13 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 15 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 17 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 18 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 4 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 5 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 7 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 7 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 7 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 7 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 8 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 10 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 10 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak zpracovat papriky. Mohou tvořit hlavní chod, být součástí zeleninové směsi, dají se zavařit na zimu
Retro okénko: Šuei-ču-žou po česku. Jak nejlépe připravit slavnou masovou specialitu?
Harissa – poklad tuniské kuchyně: Pikantní pastu využijete na maso, do zeleninových směsí, do polévek i do salátů
Další recepty
Tématické fráze: zpracovaní feferónek chilli marmeláda recept zpracování chilli papriček jak zpracovat chilli papričky marmeláda z feferonek zpracování čili papriček chilli papričky zpracování čili džem džem z chilli papriček jak zpracovat feferonky chilli marmeláda recepty chilli marmelády recepty čili marmeláda jahodová marmeláda s chilli feferonka zpracování jak zpracovat čili papričky zpracovani cili papricky jahodová marmeláda s chilli recept feferonky zpracování chilli jam
Suroviny: chilli paprika čerstvá, paprika čerstvá červená, cukr želírovací, ocet jablečný, sůl
Chilli džem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nX57
23 názorů