Telecí s tuňákovou omáčkou - Vitello tonnato
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 42 927 kJ / 10 260 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 934,62 g |
Tuky | 673,31 g |
Vláknina | 28,68 g |
Cholesterol | 2,42 g |
Sodík | 98,62 g |
Sůl | 246,28 g |
Sacharidy | 39,27 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Fotopostup: http://sladkyaslanydulceysaladodomains.tumblr.com/...
*Vitello tonnato (Telecí s tuňákovou omáčkou) je tradiční italský studený předkrm.
**Ať už se jedná o způsob úpravy masa nebo jednotlivé suroviny, existuje nespočetné množství variací tohoto receptu, dalo by se říct, co recept to originál.
***Tip: Na opečenou bagetu naneseme tuňákovou omáčku, poklademe plátky masa, přidáme sušená rajčata nakrájená na nudličky a přizdobíme zelenými listy salátu nebo klíčky, dochutit můžeme olivovým olejem a balzamikovým octem.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Boží milosti - recept z kuchařky vydané v roce 1955
Přidáno před 15 hodinami
Jednoduché čínské nudle
Přidáno před 21 hodinami
Kedlubnový salát
Přidáno před 22 hodinami
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno 12. 6. 2024 08:35
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno 11. 6. 2024 20:43
Gyóza knedlíčky
Přidáno 11. 6. 2024 18:17
Právě bylo uvařeno:
Čočka na kyselo
ROCKANKAAA@centrum.cz uvařila před 52 minutami
Falešný španělský ptáček
MarcelaPa uvařila před 8 hodinami
Šlehačkové cukroví
MarcelaPa uvařila před 8 hodinami
"Fajnový" smažený sýr
Elivet uvařil před 10 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
VeronikaMa uvařila před 10 hodinami
Drožďová polévka s pohankou
Peta6 uvařila před 11 hodinami
Zelňačka (klasika)
cvrky uvařila před 12 hodinami
Houskové knedlíky
Skrabi uvařila před 12 hodinami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
Skrabi uvařil před 12 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
Skrabi uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vynikající nakládaný libeček: Dokonale se uchová jeho chuť a typické aroma a kromě voňavé bylinky stačí jen dvě ingredience
„Tatarák“ z tvarůžků a camembertu: Varianta masové klasiky podávaná na topince uchvátí i zaryté masožravce
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: vitelo tonato telecí s tuňákem vittelo tonato recept vitelo tonato vitelo telecí s tuňáková pomazánka recept na vitelo tonato vittelo teplá tuňáková omáčka telecí kýta podle itala teleci s tunakem recept telecí s tuňákovým přelivem vittelo. tonato vittolo tonato hovězí plátky s tunákovou omáčkou teleci tonato vitelo tonato recept vittalo tonato italský studený předkrm tonato studené předkrmy z telecího masa
Suroviny: kýta telecí, víno bílé, mrkev, celer, cibule, šalvěj, bobkový list, rozmarýn, koření hřebíček, olej olivový, sůl, pepř, tuňák, ančovičky v oleji, žloutek, kapary, šťáva citronová, olej olivový extra virgin, sůl, pepř
Telecí s tuňákovou omáčkou - Vitello tonnato
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/77B8
17 názorů