Boloňské ragú z pomalého hrnce
Na dobré boloňské ragú potřebujeme kvalitní suroviny a dlouhou přípravu při nižší teplotě. S tím druhým nám pomůže pomalý hrnec. Výborné voňavé ragú plné dobrého masa a zeleniny podáváme s těstovinami.
Suroviny pro 5 porcí
5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 3 164 kJ / 756 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,60 g |
Tuky | 12,86 g |
Vláknina | 16,16 g |
Cholesterol | 320 mg |
Sodík | 369 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 46,35 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 4. 2024 21:01
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 12 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 14 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 15 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 17 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 3 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 4 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 6 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 6 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 6 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 6 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 7 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 8 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 9 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Banánová buchta na plech podle Josefa Maršálka: Příprava je snadná a výsledek fantastický, říká cukrář
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
Hamburgerová polévka z mletého masa: Skvělá variace na českou gulášovku je zdravější a uvaříte ji do 30 minut
Další recepty
Tématické fráze: bolonska omačka v pomalem hrnci boloňská omáčka v v pomalém hrnci hovězí ragů v pomalém hrnci pomalý hrnec bolonská omáčka pomalý hrnec bolonska omačka recepty omácka bolognese v v pomalém hrnci hrnci pomalý hrnec recepty pomalý hrnec hovězí ragů hovezi ragu z pomalého hrnce bolonská směs recept v v pomalém hrnci bolonske ragu a tagliatelle recepty pro pomalý hrnec bolognese v pomalém hrnci vepřové ragú v pomalém hrnci recepty na bolonskou omáčku v pomalém hrnci bolognese z pomalého hrnce bolonsky hrnec hovězí na česneku v pomalém hrnci hovězí v pomalém hrnci bokonska omacka z pomaleho hrnce
Suroviny: maso hovězí mleté, rajče, cibule, víno červené, mrkev, celer, česnek, koření italské bylinky, cukr hnědý, sůl, pepř mletý
Boloňské ragú z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ODMR
1 názor