Srnčí ragů s česnekovo-jalovcovou omáčkou
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 1 701 kJ / 407 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,95 g |
Tuky | 1,41 g |
Vláknina | 7,35 g |
Cholesterol | 188 mg |
Sodík | 283 mg |
Sůl | 0,68 g |
Sacharidy | 15,75 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pokud zahušťujeme hraškou, je třeba omáčku ještě 15-20 minut povařit.
Jalovec dodá omáčce maličko trpčí chuť, ale pokud tam nevysypete celý sáček, tak to vůbec nevadí a ta chuť je příjemně zvýrazněná. Hraška chuť jalovce maličko zjemní.
Ragů se může podávat s knedlíkem, bramborami, rýží, těstovinami...já jsem potřebovala trochu vyprázdnit mražák, tak jsme měli hranolky.
Vynikající úprava srnčího masa.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 3. 2019 01:43
23. 3. 2019 15:07
19. 5. 2017 12:08
19. 5. 2017 11:14
https://www.vitalia.cz/clanky/repkovy-olej/
19. 5. 2017 10:46
19. 5. 2017 10:38
Vy ho používate?
9. 9. 2016 18:40
4. 9. 2016 17:46
4. 9. 2016 16:54
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 12 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 14 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 15 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 17 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 3 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 4 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 6 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 6 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 6 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 6 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 7 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 8 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 9 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
Jak připravit staročeskou rýži, abychom si pochutnali. Je výbornou přílohou k masům na přírodní způsob
Další recepty
Tématické fráze: jak upravit srnčí maso srnčí ragů uprava srnčího masa recepty srnčí ragů srnčí s rýží příprava srnčího masa srnčí ragú recepty srnčí maso recepty recept srnčí kostky uprava srnčí maso recepty upravy srnčího masa srnčí s těstovinami srnčí maso úprava omáčky recepty srnčí maso s rýží recepty na srnci kostky recept na srnčí ragů srnčí maso na kostky srnci kostky srnčí maso kostky
Suroviny: maso srnčí, olej řepkový, paprika sušená sladká, česnek, jalovec, cibulka jarní, sůl, hraška
Srnčí ragů s česnekovo-jalovcovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N61D
9 názorů