Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Halušky s brynzou pro Dášenku

Hodnocení receptu je 5,0 (43×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

20. 5. 2009 07:21

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie17 458 kJ / 4 173 kcal
Bílkoviny100,42 g
Tuky276,58 g
Vláknina24,00 g
Cholesterol 303 mg
Sodík 6,27 g
Sůl15,83 g
Sacharidy308,42 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja

20. 5. 2009 20:29

Katarínka, asi som sa vyjadrila zle, mala som na mysli, že z hladkej múky sú mazľavejšie. samozrejme, že nadbytok múky nie je žiadúci, ale to je už iná záležitosť. Práve preto , aby neboli tvrdé, tam vajce nepatrí.;-):-D

pipre pipre

20. 5. 2009 20:11

Jednou jsem zkoušela halušky podle receptu z televizního pořadu, kde někdo přidával i vejce, ale zdály se mi tvrdé. Já je také dělám bez vejce, ani tvrdé, ani měkké (tedy podle mne). Asi záleží na tom, jak tuhé je kdo má rád. Někdo je po vyplavání na povrch ještě nechává i tři minuty vařit, někdo, jako např. já, je cedí hned, jak vyplavou na povrch. Ale s tou polohrubou moukou je také vyzkouším nejdřív na malém množství a pak uvidím :-)

Eliza Eliza

20. 5. 2009 19:35

Mňam! Halušky jsem objevila teprve coby dospělá díky svému slovenskému kamarádovi z vejšky a ihned jsem se zamilovala...:-p Krásný předpis, Tejajo, a vzhledem k tomu, že je přímo od zdroje, bude to stoprocentně výborné jídlo. Ukládám a už se těším :-p.

Katarinka

20. 5. 2009 16:03

Halušky sú lepšie,keď sú mäkké podľa mňa.Ja dávam múky len toľko,aby sa nerozvarili,ani o kúsok viac.Čím viac múky,tým sú tvrdšie a horšie.:-p

tejaja tejaja

20. 5. 2009 12:57

Vložila som obrázok strúhadla na zemiaky na halušky aj zemiakové placky. Samozrejme, dajú sa strúhať na robote s tým istým profilom.

tejaja tejaja

20. 5. 2009 12:42

Pipre, z hladkej múky sú halušky príliš mäkké. Ale zase mám skúsenosť, že v Čechách sú múky trocha inak mleté. Naša hladká je skutočne veľmi hladučkaá, tá česká je trocha bližšie k našej polohrubej. Musíš si to proste vyskúšať.

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 5. 2009 11:20

No, halušky, no, to je žrááádýlko!:-)):yes::yes::yes:

Bibinka Bibinka

20. 5. 2009 10:02

Božíčku, zase ty naše oblíbené halušky:-O Tejajo, kolik jich máš ještě v rukávu:-?Už jsem vyzkoušela ty tvoje skoro všechny, tak tyhle přijdou taky na řadu, to je víc než jasný:-pa letí k tobě bodík bez přemýšlení:yes:

Jana Pá

20. 5. 2009 09:22

:-p:yes::-D

pipre pipre

20. 5. 2009 09:00

Halušky s bryndzou máme rádi, ale nesmíme je dělat často :-) Dělám je stejně, pouze dávám hladkou mouku, ale s polohrubou to vyzkouším také. Bodík:yes:

Svetlana Svetlana

20. 5. 2009 08:50

:-(:-(Terezko, máš rozum? Teď po ránu, když tady křoupu mrkev a rajče a přesvědčuju se, že teda žádné kalorické bomby a ty toto?...ty vypadají úúúžasně...mňam...noooo, ale bodíka ti dám...:-):yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: halušky-kluci v akci kluci v akci halušky halušky s bryndzou halušky jak dlouho vařit halušky slovenské halušky s bryndzou pravé slovenské halušky brynzové halušky kluci v akci pravé slovenské halušky recept kluci v akci recepty slovenské halušky pravé slovenské halušky recept kluci v akci zemiakové halušky halušky s brynzou halušky kluci v akci halušky s bryndzou a slaninou jak dlouho se vaří halušky recept na pravé slovenské halušky pravé halušky recept pravé halušky pravé brynzové halušky

Suroviny: brambory, mouka polohrubá, sůl, brynza, slanina uzená

TopRecepty.cz

Halušky s brynzou pro Dášenku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/r0pw

Naposledy jste si prohlédli