Rostbíf
Suroviny
Porce: 5-6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 10 464 kJ / 2 501 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 215,35 g |
Tuky | 182,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 668 mg |
Sodík | 553 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 0,40 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 7. 2020 14:21
14. 4. 2017 22:32
cecilka: Není zač a nápodobně.
14. 4. 2017 22:02
krkovicka.x: ďakujem za radu a upozornenie. A želám krásne veľkonočné sviatky.
14. 4. 2017 13:02
cecilka: Hovězí zadní je tužší svalovina než roštěná, asi bych ho na to nepoužil.
14. 4. 2017 11:19
casino: a zajtra budem konkurovať Baťovi.
bergurova: ďakujem,, no pre istotu si nechám kúsok na tatarák.
bergurova: ďakujem,, no pre istotu si nechám kúsok na tatarák.
14. 4. 2017 11:01
cecilka:
No, vyzkoušejte a uvidíte...
Dnes je Velký pátek, tak maso patrně jíst nebudete a když bude jako podešev, tak ho zítra v klidu doděláte doměkka, že
bergurova:
Způsobů úpravy je hafo:
kratší dobu při vyšší teplotě, nebo opačně...
Roky jsem vytvářel takřka nepoživatelné zmetky:
buď to bylo jako řemen, nebo v lepším případě polosyrové
Teď používám vpichový termometr a vše je OK
No, na "medium" dělám max. do 58°C
No, vyzkoušejte a uvidíte...
Dnes je Velký pátek, tak maso patrně jíst nebudete a když bude jako podešev, tak ho zítra v klidu doděláte doměkka, že
bergurova:
Způsobů úpravy je hafo:
kratší dobu při vyšší teplotě, nebo opačně...
Roky jsem vytvářel takřka nepoživatelné zmetky:
buď to bylo jako řemen, nebo v lepším případě polosyrové
Teď používám vpichový termometr a vše je OK
No, na "medium" dělám max. do 58°C
14. 4. 2017 10:41
Prosím poslať aspoň jednu porciu mailom. O roastbeef som sa pokúšala už neraz a podotýkam, že presne podľa platných predpisov, no vždy sa mi podarilo urobiť div že nie podrážky na topánky.
V tejto chvíli mám v chladničke nie síce nízku roštenku, ale hovädzie stehno. Myslíte si, že aj z toho urobím takúto pochúťku?
Vďaka za odpoveď
V tejto chvíli mám v chladničke nie síce nízku roštenku, ale hovädzie stehno. Myslíte si, že aj z toho urobím takúto pochúťku?
Vďaka za odpoveď
13. 4. 2017 20:27
13. 4. 2017 20:05
Krásná prezentace
13. 4. 2017 19:14
Velmi povedená dobrota
13. 4. 2017 17:25
bergurova: Na fotce se to trošku ztrácí, střed byl růžový, jde to vidět na fotce co jsem přidal. Teploměr jsem si již objednal
13. 4. 2017 16:12
Jestli mohu přidat komentář, tak nejpovedenější je s teploměrem, teplota masa musí dosáhnout 58 -60 stupňů. Poté je střed růžový.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ananasové kytičky
Přidáno před 3 hodinami
Bramborový guláš s klobásou a paprikami
Přidáno před 5 hodinami
Caesar salát wrap
Přidáno před 6 hodinami
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 19 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 20 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Krémová pórková polévka
eliskac uvařil před 19 minutami
Mrkvový řez
Petula69 uvařila před 1 hodinou
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
Pavelvan uvařila před 1 hodinou
Uzený vývar s uzenými knedlíčky
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Výborný piškotový korpus na dorty
Mafka uvařila před 2 hodinami
Gratinovaná cuketa s brambory
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Kuřecí chuťovky
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Margot pohár
Foxina88 uvařil před 2 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
Irena_Hrr uvařila před 3 hodinami
Hermelínová pomazánka na topinky
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít jednozrnku? Prastarý druh pšenice má měkká a lehce křupavá zrna, nahradí rýži v rizotu i těstoviny v polévce
Co se dá připravit z plátu piškotového těsta, upečeného na plechu? Řezy, zákusky, malé dortíky a rolády
Co nabídnete svým hostům při oslavě Silvestra k jídlu a pití? Nabízíme velký přehled možností
Další recepty
Tématické fráze: rostbif rostbíf recept hovězí rostbíf rostbíf recept nejlepší rozbif příprava rostbífu recept na rostbif hovězí rostbíf recept jak upéct rostbíf recept na rozbíf recepty na rostbíf hovězí rozbíf rosbift roztbif hovězí rozbíf recept rozbif recept hovezi rostbíf recepty rostbív příprava rozbífu rostbíft
Suroviny: roštěnec nízký, sádlo, máslo, pepř mletý, vývar, sůl
Rostbíf
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oWwk
12 názorů