Ostrý "tatarák" z rajčat, okurek, cukety a harissy
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 840 kJ / 201 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,10 g |
Tuky | 10,65 g |
Vláknina | 5,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 62 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 20,50 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 11. 2019 20:56
vanovka: děkuji
26. 8. 2019 15:48
Moc dobré, jenom jsem přidala česnek. Díky za svěží recept
1. 8. 2017 21:35
Jana Remkova:
1. 8. 2017 21:34
gogyna: děkuji
1. 8. 2017 20:05
1. 8. 2017 20:05
Kucina: moc děkuji, potěšila jsi mne
1. 8. 2017 11:23
Tataráček byl vynikající.
31. 7. 2017 19:04
Mnam....
31. 7. 2017 17:03
31. 7. 2017 13:34
bofinka: ano, v podstatě jsem je měla pohromadě,takže obě pustily šťávu, doopravila jsem, díky za připomínku
31. 7. 2017 13:33
Kucina:
31. 7. 2017 13:17
Nechala bych "vypotit" i okurku
31. 7. 2017 13:01
Všechno potřebné k výrobě tehle pochoutky mám na zahradě tak večeře je jasná..Díky za inspiraci
31. 7. 2017 12:40
31. 7. 2017 09:41
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 19 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 20 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 6 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 9 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 9 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 10 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 11 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 12 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 12 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 12 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Okina uvařila před 12 hodinami
Nadýchané věnečky (50 ks)
Alhana uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Harissa – poklad tuniské kuchyně: Pikantní pastu využijete na maso, do zeleninových směsí, do polévek i do salátů
Historie rajčat: V 18. století se jimi otrávilo několik aristokratů, v roce 1893 kvůli rajským jablkům dokonce zasedal Nejvyšší soud
Jídelní rozmary slavných: Zpěvačka Whitney Houston milovala burgery a jednoduchou, ale výtečnou rajčatovou polévku se sýrem
Další recepty
Tématické fráze: cuketovy tatarak tatarák z rajčat recepty z cukety cuketový tatarák recept cuketa recepty cuketa jako tatarák tatarák z cukety se sýrem tatarák z okurky harissy recepty z rajčat okurka rajce cuketa cuketový tatarák se sýrem recepty z cukety a rajčat tatarak z patizonu cuktový tatarák šťáva z cukety recepty na okurky recepty z rajčat cuketova tatarak se syrem cuketové recepty
Suroviny: rajče, olej, cibule šalotka, okurka salátová, cuketa, bazalka čerstvá, libeček, sůl, harissa, omáčka worcesterová
Ostrý "tatarák" z rajčat, okurek, cukety a harissy
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OvGQ
15 názorů