Pečená hrušková povidla
Pokud vám letošní rok přinesl velkou úrodu hrušek, vyzkoušejte upéct tato hrušková povidla. Hrušky stačí umlít, okořenit, nechat péct a pak už můžete plnit do skleniček. Po sezóně pak můžou povidla posloužit třeba na skvělé frgály.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 12 251 kJ / 2 928 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,54 g |
Tuky | 7,60 g |
Vláknina | 90,23 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 77 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 657,26 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 10. 2022 13:03
26. 8. 2018 22:51
17. 8. 2018 09:58
16. 8. 2018 15:56
16. 8. 2018 15:11
14. 8. 2018 19:01
14. 8. 2018 18:49
14. 8. 2018 18:40
14. 8. 2018 17:40
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 9 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 11 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 13 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 14 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 55 minutami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 1 hodinou
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 3 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 3 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 4 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 4 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 4 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 6 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 6 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Frgály jsou oblíbené velké koláče s různými náplněmi a drobenkou. Dají se koupit, ale můžeme si je snadno upéct sami
Očistit a připravit hrušky na další zpracování zvládne podle našeho videa úplně každý. Ovoce se hodí do moučníků a k zavařování
Hrušková povidla vaříme z dobře vyzrálého ovoce. Výborně chutnají a jsou oblíbenou náplní buchet, koláčů a knedlíků
Další recepty
Tématické fráze: hrušková povidla pečená v troubě pečená hrušková povidla nejlepší hrušková povidla recept na hrušková povidla v troubě hrušková povidla v troubě hrušková povidla pecena hruškové povidla pečená v troubě hruškový povidla v troubě hrušková povidla v troubě recept pečená povidla z hrušek pečená hrušková povidla bez míchání v troubě povidla z hrušek pečená hrušková povidla pečené hruškové povidla nejlepší hrušková povidla pečená hruškové povidla v troube recepty na hruškove povidla hruškova pečena povidla hrušková povidla s octem hruškový povidla pečená v troubě
Suroviny: hruška, cukr, ocet, cukr skořice, koření hřebíček, badyán, citron, rum
Pečená hrušková povidla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v4gr
9 názorů