Farmářská zelňačka
Tato polévka je vlastně jedna z variant tradiční oblíbené české zelné polévky. Patří mezi syté a vydatné polévky a uvařit ji znamená zcela jistě uspokojit i ty největší jedlíky. Je sytá, bohatá přísadami a velmi rychle hotová.
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 2 789 kJ / 667 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,80 g |
Tuky | 27,85 g |
Vláknina | 30,00 g |
Cholesterol | 50 mg |
Sodík | 4,07 g |
Sůl | 10,10 g |
Sacharidy | 69,40 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 12. 2022 20:32
7. 4. 2022 16:43
4. 3. 2022 09:28
11. 5. 2020 11:41
9. 5. 2020 10:06
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 4 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 5 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 7 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 8 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 10 hodinami
Červená řepa s balkánským sýrem a balsamicem
Přidáno před 11 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 36 minutami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 50 minutami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 1 hodinou
Domácí šunková pěna
Hanicka81 uvařila před 1 hodinou
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
tomekat uvařila před 2 hodinami
Spaghetti alla Carbonara
tomekat uvařil před 2 hodinami
Rychlý tvarohový koláč z drobenky s ovocem
Nat_Nemcova uvařila před 2 hodinami
Grilované makrely
mkab uvařil před 3 hodinami
Jahodové řezy
Soninka uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pojďte si s námi uvařit tradiční staročeskou polévku zelňačku, ale tentokrát trochu netradičně z hlávkového zelí
Jak nakrájet cibuli. Zvládnete to bez říznutí i potoků slz. Poradíme, jak na to
Jak na tu nejlepší zelňačku? Základem je dobré zelí, vylepší ji dobrá uzenina, kysaná smetana, ale třeba i sušené švestky
Další recepty
Tématické fráze: recepty zelňačka fatmarska zelnacka farmarska zenlnacka polévky
Suroviny: zelí kysané, houby, houby sušené, párky vídeňské, brambory, cibule, mouka hladká, sádlo, paprika sušená sladká, smetana, vývar masový, kmín celý, sůl, cukr, pepř, bobkový list
Farmářská zelňačka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6ZLN
5 názorů