Řecký guláš stifado z české trouby
Suroviny pro 5 porcí
5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 9 811 kJ / 2 345 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 269,42 g |
Tuky | 66,33 g |
Vláknina | 66,37 g |
Cholesterol | 600 mg |
Sodík | 4,26 g |
Sůl | 10,50 g |
Sacharidy | 137,16 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Původně se dělal tento guláš z králičího masa, až později se začal v Řecku dělat z hovězího. Obojí je moc dobré. Výhodou toho z trouby je, že si ho nejméně 90 minut nemusíme všímat a vůbec troubu neotvíráme.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 5 minutami
Morušová marmeláda z domácí pekárny
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí maso s rajčatovo-paprikovou smetanovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Zapečené bagetky
Přidáno před 23 hodinami
Bulgur s opečenou zeleninou a žampiony
Přidáno 30. 5. 2024 11:15
Papriky plněné salátem s nakládanými tvarůžky
Přidáno 30. 5. 2024 10:16
Právě bylo uvařeno:
Zdravá špaldová buchta
Zanetk uvařil před 1 hodinou
Drobenkový koláč s ovocem a posypkou
Franibald uvařila před 1 hodinou
Bramborový guláš
tara23 uvařila před 2 hodinami
Bílá krémová česnečka
Veronika.Hrozna uvařila před 2 hodinami
Krkovička pro návštěvu
janela1 uvařila před 2 hodinami
Avokádová pomazánečka
jankohrasko uvařil před 2 hodinami
Bezový sirup
Fitulka uvařil před 2 hodinami
Makronky
Virtuous0112 uvařil před 4 hodinami
Tiramisu od Itala
Veronika.Hrozna uvařil před 6 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Doubnerka uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
Jak nakrájet maso na guláš pro vynikající výsledek? Mrkněte na náš videonávod
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Suroviny: kližka hovězí, česnek, olej olivový, cibule, olej olivový, víno červené, ocet, med, skořice, bobkový list, koření nové koření, pepř černý, koření hřebíček, koření oregáno sušené, rozmarýn čerstvý, rajče sekané, protlak rajčatový, sůl, pepř mletý
Řecký guláš stifado z české trouby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4NRk
0 názorů